Svetujemo #4: Kako do zmenka?

Sem Florijan in odslej vam bom na najpogostejša vprašanja in dileme glede uporabe ona-on.com odgovarjal v mesečnem javljanju.

Na ona-on.com se trudim z nasveti pomagati uporabnikom pri premagovanju ovir, s katerimi se srečujete pri uporabi našega portala. Ker vas je kar nekaj takih, ki ne zberete poguma, da bi mi pisali na podpora@ona-on.com ali me poklicali na 080 64 60, bom tukaj predstavil nekaj najbolj pogostih dilem, s katerimi se srečujete.

V tem prispevku si bomo pogledali vse osnovne kriterije, ki so ti na voljo za pomoč pri iskanju in s pomočjo katerih boš najhitreje našel/a ustreznega kandidata za zmenek.

Namizna različica ona-on.com

Ko se prijaviš na ona-on.com in klikneš na ikono Dekleta/Fantje/Samo zate, se ti na desni strani prikaže okvir Osnovni kriteriji. Pod temi kriteriji so na voljo 4 sekcije, ki jih lahko označuješ in s tem hitro omejiš rezultate na tiste uporabnike, ki ti ustrezajo.

Do zmenka s pomočjo gumbov

V prvem delu tega okvirja najdeš gumbe, kjer lahko označiš oz. odznačiš spodnje kriterije:

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki

  • S fotko – označiš, če želiš videti samo profile s fotografijo;
  • Trenutno aktivni – ali so trenutno uporabniki prijavljeni na ona-on.com;
  • Novi – vidiš tiste, ki so se registrirali v zadnjih 7 dneh;
  • Lahko klepetajo – to so tisti, ki imajo možnost, da ti na tvoje sporočilo odgovorijo;
  • Verificirani – tisti, ki so verificirali svoj profil (fotografija, članstvo in potrdili račun preko Facebooka ali z mobilnim telefonom).

Pod temi gumbi najdeš še štiri, kjer lahko označiš oz. odznačiš tvoj namen uporabe.

  • Resna zveza – iskanje oseb, ki se ne bojijo resnejšega razmerja;
  • Romanca – tukaj bolj za zabavo, vendar se nikoli ne ve;
  • Prijateljstvo – po navadi že v zvezi ali pa še nisi pripravljen/a na resno zvezo;
  • Dopisovanje – spoznavanje novih ljudi in razpravljanje o temah vsepovprek.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki1

Starostna omejitev

V tretjem delu nastaviš starostni razpon osebe, ki jo iščeš. S pomočjo drsnika lahko označiš razpon od 18 do 99 let. Razpon pri iskanju je odvisen predvsem od tvojega namena uporabe. Pri iskanju resne zveze je razpon običajno veliko manjši kot pri iskanju prijateljstva.

Zmenek na daljavo ali kar se da blizu?

Četrta in zadnja sekcija je povezana z nastavitvijo kraja. Tukaj imaš dve možnosti. Samodejno se prikaže tvoj domač kraj, ti pa lahko z drsnikom nastaviš maksimalno oddaljenost tvojega kandidata za zmenek.

Lahko pustiš 10 kilometrov, lahko pa si, v primeru, da najdeš simpatijo, privoščiš največ 300-kilometrski izlet, saj ti drsnik omogoča maksimalno oddaljenost 300 kilometrov. Na voljo imaš štiri sklope oddaljenosti – 10, 50, 100 in 300 kilometrov.

Druga možnost je, da klikneš na okvir, kjer je zapisan tvoj kraj – odprl se ti bo seznam mest, kjer enostavno izbereš želeno mesto in kmalu boš na zmenku 🙂

Mobilna različica ona-on.com

Kako na mobilni različici ona-on.com upravljaš s kriteriji, si oglej v videu:

Če imaš kakšno vprašanje, na katerega želiš odgovor, ga brez strahu zapiši spodaj in po najboljših močeh bom nanj odgovoril pod samim komentarjem ali pa v naslednjem javljanju.

Srečno!

Florijan


Preberi še ostale nasvete, kako uporabljati ona-on.com.


 

Ni komentarjev

Odgovori