Lea in Robi ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Lea in Robi

Z Robijem sva se spoznala preko portala ONA-ON. Oba sva si želela resno zvezo in oba sva bila že kar nekaj časa samska.

Poznava se, ker sva se registrirala na ONA-ON!

Na spletni servis, kjer lahko najdeš sorodno dušo, naju je vodila radovednost. Upala sva, da nama bo sreča naklonjena in da spoznava partnerja za resno vezo. In sva ga!

Lea: Iskala sem ljubezen in jo tudi našla

Sama nisem bila dolgo prijavljena, ko mi je pisal Robi. Poslal mi je vprašanje ‘GO?’. Ker me je njegov profil pritegnil, sem mu odgovorila z GO!. Pa se je začelo prijetno dopisovanje, brez kakršnihkoli pričakovanj.

Lea in Robi

Med nama je 10-letna razlika, zato sprva nisva pričakovala več kot dopisovanje. Najin klepet se je razvijal počasi. Postajal je vse zanimivejši. Ugotovila sva, da imava veliko skupnega. Robi je prvi zbral pogum in predlagal srečanje v živo. Ker je bil klepet vedno zelo prijeten, si je želel spoznavanja še v živo.

Rekla sem si, zakaj pa ne. Nenazadnje je po določenem času potrebno narediti korak naprej in iz spletne klepetalnice preiti na klepet (zmenek) v živo.

Prvo srečanje v živo – kavica in …

Dogovorila sva se za srečanje ob kavici. Kot rečeno, večjih pričakovanj nisva imela. Kar bo pa bo, sva si rekla. In ker je bilo super sproščeno, sva zmenek nadaljevala s kosilom. Druženje je bilo zares prijetno, ujela sva se v pogovoru, bila sva podobnih misli. Čas je kar tekel in ker je bilo resnično prijetno, sva druženje nadaljevala ob ribniku, v prijetnem gostišču.

Bila je prečudovita nedelja. In ker je bilo na ta dan gostišče polno gostov, nama je prijazni natakar ponudil mesto na štoru. ‘Vama bo tukaj ok?’, je dejal. Midva sva v šali rekla: ‘Pa naj bo štor za dva štora’.

🤍 Preveri: Zgodbe ONA-ON parov!

 

Štor je kriv za …

Na tistem štoru sva si bila bližje in kemija je naredila svoje. Seveda Robi ne bi bil Robi, če ne bi kar direktno vprašal, če bi mu dala lupčka … Kaj pravite, kaj se je pripetilo? Na tistem štoru se je začela najina zveza. Seveda sva se nato vse pogosteje dobivala. Oba sva vsakič znova komaj čakala novih skupnih trenutkov.

Sedaj mineva dobro leto, odkar se je začela najina veza in je še vedno čutiva kot prvikrat.

Bistvo je v iskrenih pogovorih!

Če so čustva pristna, je vse lažje. Uspeva nama zaradi iskrenih pogovorov. Tako midva skupaj, z roko v roki, uživava vsak najin trenutek. Sedaj tudi živiva skupaj in menim, da znava videti ter čutiti ljubezen obeh.

Hvala ONA-ON za vašo naklonjenost!

Robi: Najprej negotovost, ampak je vseeno zmagala kemija

Robi je Leo na ONA-ON opazil prvi. Pravi, da ga je 10-letna razlika sprva odvrnila, vendar ga je nekaj dni kasneje premagala radovednost. Odločil se za sporočilo in poslal vprašanje GO?. Dobil pa je odgovor pozitivne narave.

Lea in Robi

Po približno 14-ih dneh sta se dogovorila za prvi zmenek. Sprva je bil mišljen le zmenek ob kavici, ki pa je prerasel v celodnevno potepanje. Po celodnevnem prijetnem druženju sem nepričakovano dobil prvi poljub, pravi Robi.

Po sedmih mesecih me je Lea vselila v svojo hišo, po 11-ih mesecih pa že razmišljava o poroki. Vsak v svojem življenju je prestal veliko gorja. In očitno naju je to združilo.

Vsak dan, ki ga preživiva skupaj, je nekako nepozaben. Polno je smeha, skupnih načrtov, med katerimi sva jih že kar nekaj izvedla in pa veliko prisotne ljubezni. In to bi rada potrdila s sanjsko poroko.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori