VIDEO: Sanjska ona-on.com poroka ~ Karmen & Primož

Karmen in Primož sta se pred 2 letoma spoznala na ona-on.com, zdaj pa sta se 11. maja še poročila na že 10. Sanjski ona-on.com poroki! Poglej si njuno poročno pravljico skozi filmski objektiv videografije Najlepši dan.

Zasebni stiki ona-on.com: Karmen & Primož sta se spoznala na ona-on.com

Karmen & Primož sta se na ona-on spoznala pred 2 letoma. “V zavedanju, da želim dati nekomu svoj presežek Ljubezni, svoje vsebine, sem v februarju 2022 premagala strah in se prijavila na portal ona-on. Moje dejanje sem izročila v molitvi in zaupala v najboljše, ker sem vredna.

Primoža sem privabila z uvodno predstavitvijo… (moja zapisana predstavitev na profilu je bila: ‘Želim te ljubiti in spoštovati…’.”

“Ni bilo prav veliko odziva na moji strani, pa vendar nisem obupal in kmalu našel Karmen. Moja želja je bila, da bi spoznal punco, ki bi se rada pogovarjala in bi se čutil sprejetega. Ob njej sem se počutil spoštovan in cenjen v njenih očeh.” Preberi si EKSKLUZIVNI predporočni intervju s Karmen & Primožem.

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Povej jima za natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagaj do Sanjske poroke ali drugih lepih nagrad. Tudi nate na bomo pozabili – če nam “zrihtaš” zgodbo, dobiš nagrado tudi ti!

Bi Sanjsko poroko tudi vidva?

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta nam svojo zgodbo o spoznavanju in se potegujta za lepe nagrade. Zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com bomo naslednje leto poročili na že peti Sanjski ona-on.com poroki.

Sta se spoznala na ona-on.com? Zaupajta svojo zgodbo!


Zahvaljujemo se sodelujočim partnerjem pri poroki:

Ni komentarjev

Odgovori