Ne veš, kje koga spoznati?

Te zanima, kje se lahko družijo samski? Možnosti je veliko!

Vir: Shutterstock

Navdih za članek, ki ga prav zdaj bereš, so mnoga vprašanja naših uporabnikov: “Kam lahko gremo samski? Kje lahko koga spoznamo?” Seveda imamo odgovor na to vprašanje – na naših spoznavnih dogodkih. Upamo, da bo v pomoč tudi tebi.

Vsi napačni kraji …

Organiziramo raznolike dogodke. Za vsak okus se nekaj najde.

Če si samski oz. samska in če si želiš spoznati partnerja, je lahko to vse prej kot lahka naloga. V krogu prijateljev so vsi že v paru ali pa nihče od samskih prijateljev oziroma znancev ni primeren kandidat zate.

Na fitnesu, kamor hodiš, večinoma srečuješ iste ljudi, med katerimi ni tistega ali tiste prave. Zahajanje v bare in na zabave ni na tvojem rednem seznamu, poleg tega pa nikoli ne veš, kdo od neznanih sogovornikov je res samski.

Možnosti so!

Kljub nekoliko neobetavnemu uvodu, vseeno še ni čas, da vržeš puško v koruzo in se predaš svoji samskosti do konca življenja, saj kraji in dogodki, kjer lahko spoznaš svojo boljšo polovico, obstajajo!

Ona-on.com že več let organizira celo vrsto spoznavnih dogodkov, ki so namenjeni ne le spoznavanju, ampak tudi uživanju v dejavnosti, ki jo pripravimo. Lani ni bilo prav nič drugače.

Vir: Ona-on.com
Gorski dan na Krvavcu, SpogLEDovalnica na Bledu in predstava Nežka se moži v Drami. Vir: Ona-on.com

Leto 2015 smo pričeli z Največjim Zmenkom na Slepo v S-LOVE-niji 6, kjer so se med več kot 1.500 udeleženci kresale iskrice, rojevala nova prijateljstva, simpatije in partnerstva. Organizirali smo raznovrstne delavnice in predavanja, lahko smo obnovili ali se naučili novih plesnih korakov na tečajih salse in družabnih plesov, ki so potekali po različnih slovenskih mestih.

Bili smo tudi “kulturni”, saj smo bili kar dvakrat v gledališču: ogledali smo si gledališki predstavi Jez in Nežka se moži. Poleg tega smo bili športno aktivni, saj smo poleti na Gorskem dnevu dosegli najvišji vrh Krvavca, pozimi pa smo se odšli na SpogLEDovalnico spogledovati ob drsanju in obnoviti svoje smučarsko znanje na Ski Opening na Krvavcu.

V sezoni piknikov smo se dobili na Največjem pikniku za samske in čeprav nam je letos malce zagodel dež, smo kljub temu plesali, se igrali, zabavali in spoznavali.

Vir: Ona-on.com
Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji, Ski Opening na Krvavcu in kuhanje na barki. Vir: Ona-on.com

Dogodkom iz preteklega leta je skupno to, da so raznoliki in izmed njih lahko vsak najde kaj zase. Žal jim je skupno tudi to, da so že minili – a vendarle to ni nič hudega, saj v letu 2016 pripravljamo nove, z odlično in še bolj zanimivo vsebino podprte dogodke.

Spoznavni dogodki za samske v letu 2016

Kot vsa leta prej, smo tudi dogajanje v letu 2016 otvorili z Največjim Zmenkom na Slepo v S-LOVE-niji 7. Sledili so konferenca o ljubezni Ljubezen od A do Ž, spogLEDovanje na drsanju na Bledu, zmenek s Tarzanom, tudi plesni tečaji ter Največji spoznavni piknik.

Čeprav je letos za nami že precej spoznavnih dogodkov, pa seveda pridno pripravljamo nove.

Da ne zamudiš najboljših spoznavnih dogodkov, redno spremljaj SEZNAM!

Se vidimo!

Ni komentarjev

Odgovori