Spoznavni dogodki za samske | Kako smo se imeli na Krvavcu?

Prvi utrinki z Gorskega dne na Krvavcu! Super se imamo! Družba je top, vreme pa krasno... Glede na udeležbo in zadovoljstvo udeležencev definitivno ponovimo ;)

Da Slovenci radi zaidemo v naravo, smo dokazali na sobotnem izletu na Krvavec. Naš cilj je bil vrh Krvavca, s čudovitim razgledom ter umetnim jezerom. Smo ga osvojili?

Rana ura, zlata ura, pravijo, zato smo se ob 8.00 uri zbrali pod Krvavcem in se skupaj odpravili proti cilju. Najprej smo se s kabinsko žičnico odpeljali do zgornje postaje, nato smo se sprehodili do “plaže” ter pot nadaljevali okoli planine proti Kriški planini, mimo antene, naš cilj pa je bil vrh Krvavca, Veliki Zvoh. Pohod je s kratkimi odmori trajal približno tri ure.

Ker smo bili tako pridni, smo si seveda zaslužili pravo gorsko malico (jota, pasulj, klobasa in “štrudelj”) ter počitek na tako imenovani Plaži Krvavca. Naše druženje so spremljali trije ansambli, zato smo za piko na i, druženju dodali še ples.

Glede na zadovoljstvo udeležencev in navdušenjem, ki so ga izkazali pohodniki, z velikim veseljem sporočamo, da bomo podobne izlete pripravili tudi v prihodnje.

Se vidimo na prihodnjem pohodu!

Oglej si vse dosedanje spoznavne dogodke za samske


Kako smo se imeli na preteklih Gorskih dnevih?


 

Ni komentarjev

Odgovori