FOTO: Na Krvavcu smo preživeli dan, poln smučarskih doživetij

Sončno soboto smo izkoristili za smučanje in "après-ski" druženje

Foto: Tamara Prejac

Čeprav se je zjutraj v dolini valila gosta megla, ki ni napovedovala prav lepega vremena, pa se je med vožnjo proti vrhu kabinske žičnice le prikazalo sonce, ki nas je na Ski Openingu na Krvavcu grelo celoten dan.

Že ob zboru na Gospinci se je med udeleženci začel razvijati pogovor. Po otvoritvi Ski Openinga, na kateri smo lahko videli tudi Jureta Koširja, smo svoje smučarsko znanje obnovili v smučarski šoli. V šoli pa nismo le obnavljali znanja, ampak smo se vmes tudi že spoznavali.

Ko smo spet osvojili vse smučarske trike, smo se na krvavški Plaži, kakor se na smučanju tudi spodobi, okrepčali z odličnim “šmornom” Hiše Jezeršek. Ob klepetu smo si privoščili toplega kuhančka, in čeprav na Krvavcu danes ni bilo hladno, se nam je še kako prilegel.

Po kosilu in kratkem popoldanskem počitku, smo si še malce pretegnili noge in kar v pancarjih zaplesali ta pravi pancar tanz. No, tale današnji je bil bolj čutno naravnan, saj smo v pancarjih poskušali odplesati salso. In odlično nam je šlo!

Dan, ki je bil poln smučarskih doživetij – šmorna, pancer tanza in veliko dobre volje ob odlični glasbi – , smo zaključili še z miganjem glav ob retro komadu CIK CAK in druženjem na Plaži.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori