Svetujemo #9: Napredne storitve, ki jih dobiš kot član

Sem Florijan in odslej vam bom na najpogostejša vprašanja in dileme glede uporabe ona-on.com odgovarjal v mesečnem javljanju. Na ona-on.com se trudim z nasveti pomagati uporabnikom pri premagovanju ovir, s katerimi se srečujete pri uporabi našega portala.

INFO: Izkušnje kažejo, da te čaka 5-7 zmenkov v živo, preden spoznaš pravo/ega zase! 

Dejstvo je, da je članarina zelo pametna investicija, saj si z njo kupiš vozovnico za prvi razred spoznavanja in zmenkov v živo, ki so nujni, da spoznaš svojo sorodno dušo na največjem zbirališču samskih v Sloveniji.

Ker iščeš resno zvezo verjamem, da si se do zdaj že zagotovo odločil/a za eno izmed članarin. Zato je čas, da ti predstavim tudi nekatere napredne storitve in funkcionalnosti, ki jih pridobiš s članstvom. Danes si bomo na kratko ogledali 4 izmed številnih storitev:

  • Skriti način uporabe,
  • Zasebne fotografije,
  • Neomejena komunikacija,
  • Vsi mi lahko pišejo.

Skriti način uporabe

Se raje razgleduješ in sam/a izbiraš, s kom boš klepetal/a? Če si to želiš, imaš možnost, da se skriješ s storitvijo Skriti način uporabe. Drugi uporabniki tako ne vidijo tvojega profila, ne vedo, kdaj si prijavljen/a na ona-on in tako tudi ne puščaš sledi svoje uporabe. V času, ko imaš vklopljen Skriti način uporabe, osebe na nasprotni strani ne bodo prejemale obvestil, da si si ogledal/a njihov profil.

Vključiš ali izključiš ga pod NastaviNastavitveNastavitve storitev – klikneš na gumb Vklopljen ali Izklopljen.

POZOR: V času, ko imaš vključen Skriti način uporabe, nisi viden oz. vidna na seznamih zadetkov ostalih uporabnikov. Ne pozabi ga izklopiti, ko ga ne potrebuješ – da te bodo drugi uporabniki lahko našli in ti poslali kakšno sporočilo.

Zasebne fotografije

Morda želiš svoje fotografije pokazati le “posebnim” osebam, morda pa želiš dajati vtis skrivnostneža 🙂 – kakršenkoli je že razlog, da nočeš javno objaviti fotk, imaš na voljo prav storitev Zasebne fotografije. Kaj to pravzaprav je in kako deluje, si preberi tukaj.

Fotografijo dodaš med zasebne tako, da slediš NastaviMoje fotografije in klikneš na gumb Dodaj fotografijo pod sekcijo Zasebne.

POZOR: Fotografije, ki si jih dodal/a pod zasebne, lahko vidijo samo osebe, ki si jih dodal/a med simpatije ali pa si jim jo poslal/a prek ona-on klepeta kot priponko.

Neomejena komunikacija 

Z včlanitvijo si pridobil/a tudi glavno prednost portala in sicer možnost komunikacije oz. možnost pisanja in odgovarjanja.

Da boš maksimalno izkoristil/a klepet, sledi navodilom, kako napisati prvo sporočilo oz. kako komunicirati:

POZOR: Klepet je namenjen kakovostni komunikaciji, zato je število poslanih začetnih sporočil omejeno na 35 novih vzpostavitev v roku 6 ur. To pomeni, da lahko v šestih urah pišeš največ 35 novim uporabnikom, ki jim doslej še nisi pisal/a.

S to omejitvijo poskrbimo, da posamezni uporabnik v zelo kratkem času ne prejme preveč povabil na klepet. Če bi dobil/a preveč sporočil, namreč ne bi mogel/a odgovoriti vsem, kajne? Poleg tega so zelo redki primeri, ko nekdo v 6 urah pošlje sporočilo toliko novim uporabnikom.

Brez skrbi, to ne pomeni nobene omejitve pri komunikaciji s tistimi, s katerimi si že dopisuješ.

Vsi mi lahko pišejo – Neomejeno članstvo

V primeru, da si se odločil/a za neomejeno članstvo, si pridobil/a še posebno storitev: Pišejo ti lahko vsi – tudi nečlani/ce. Tvoj profil oz. tvoja profilna fotografija je opremljena s posebno oznako “Lahko mi pišete vsi“. To pomeni neomejeno komunikacijo. Preberi več o neomejeni komunikaciji.

⇒ Storitev lahko tudi izklopiš pod NastaviNastavitveNastavitve storitev.

To še ni vse …

Navedene storitve še zdaleč niso vse, ki jih prejmeš kot član/ica. Razširjen kontaktni filter, shranjevanje priljubljenih iskanj, neomejen dostop do vročih seznamov, verifikacija profila in dodatni bonusi, kot so priročniki, brezplačno telefonsko svetovanje in dostop do člankov v rubriki Svetovalnica in dostop do Videolekcij na Magazinu – vse to dobiš, ko se včlaniš.

Poleg tega ti zdaj jamčimo še garancijo na kontakte, kar pomeni, da ti brezplačno podaljšamo članarino za dvakratno obdobje plačanega, če nisi dobil/a zajamčenega števila kontaktov! Preveri garancijo in bonuse.

NOVO!!! Z Avdio Video zmenki preveri, če je simpatija obojestranska in ugotovi, če je interes za srečanje v živo! Najprej se slišita prek telefonskega klica, ki poteka kar znotraj ona-on.com (brez izmenjave telefonske številke!), nato pa se lahko še vidita prek video klica. Preveri TUKAJ.

Posebej za člane ona-on.com smo pripravili tudi Članske VIP ugodnosti – več kot 75 ugodnosti, ki vsebujejo ideje za zmenke, možnosti za izobraževanje in priložnosti za rekreacijo ter skrb za telo v vrednosti več 1000 EUR čakajo nate! Preveri ugodnosti TUKAJ.

Če imaš kakšno vprašanje, na katerega želiš odgovor, ga zapiši spodaj in po najboljših močeh bom nanj odgovoril pod samim komentarjem ali pa v naslednjem javljanju.

Srečno!
Florijan, vodja podpore uporabnikom

Ni komentarjev

Odgovori