Pred vhodom kluba Cvetličarna se je v petek, 26. januarja že kmalu pred pričetkom žura začela zbirati množica polna pričakovanj, navdušenja in z enim samim razlogom – udeležiti se Največjega spoznavnega žura, ki ga že tradicionalno prireja spoznavni portal ona-on.com. Zabavati se, spoznavati in morda osvojiti kakšno srce, je bila skupna želja vseh udeležencev.

Igriv začetek z baloni, maticami in vijaki, penino in čokoladnim presenečenjem

S pisanimi baloni je bilo poskrbljeno za romantično vzdušje, prijazne animatorke so v predprostoru za ogrevanje udeležencev postregle z nagrajenimi peninami Frangež.

Vsi obiskovalci so prejeli posebno darilo – BREZPLAČEN PREIZKUS portala ona-on.com. IZKORISTI ekskluzivno darilo tudi ti – KLIKNI TUKAJ.

Vsak obiskovalec je prejel tudi »šrauf ali matico«, katerih namen je bil preprost »pošraufati se« z osebo, ki je posamezniku najbolj simpatična. Za ujemajoče pare so bile pripravljene tudi lepe nagrade za prvi zmenek – vstopnice za kino Kolosej.

Na voljo je bilo kar nekaj iger za prebijanje ledu – pa naj bo to naključno izžreban »Pick-up line« ali daljši pogovor v Spoznavalnici, kjer so si izmenjali kar nekaj besed z osebo, ki jim je bila simpatična.

najvecji-spoznavni-zur-spoznavni-dogodki-za-samske-ona-on-zmenki (12)

Za sladek del spoznavnih iger pa je poskrbela igra Sladke predstavitve, ki so poleg novih poznanstev in iskric prinesla tudi sladke nagrade – čokoladke Merci. Nekaj parov je prejelo tudi žlahtno nagrado – srebrnike miru in ljubezni iz Elementum-a.

Za čarobnost so skrbeli milni mehurčki in plesna glasba

Pričakovanje, da se odpro vrata v glavno dvorano in prične drugi del spoznavnega programa se je stopnjevalo. In pričelo se je. V glavni del dvorane so za čarobnost poskrbeli igrivi milni mehurčki, ki so ambientu dodali poseben čar. Prav vsak se je počutil sproščeno in domače ter kaj hitro zavrtel na plesišču na ritme plesne glasbe – za plesno ogrevanje poskrbel AlexM Dee Jay.

Skozi celoten večer oz. bolje rečeno noč, nas je razveseljeval vedno nasmejan kupid Ljubo, ki je svoje puščice usmerjal direktno v srce  in s tem  poskrbel za toliko novih parov, kot še nikoli do zdaj!

najvecji-spoznavni-zur-spoznavni-dogodki-za-samske-ona-on-zmenki (36)

Na odru se je dogajalo marsikaj, med drugim sta za smeh in osvajalske nasvete skozi cel večer skrbela voditelj Rado Mulej in njegova so-voditeljica Svetlana Cigoj. On kot vedno brez dlake na jeziku, ona pa kot njegova protiutež, umirjena, nasmejana, z veliko plesne energije.

Samozavestni nasveti, ples in lepe nagrade

Poskrbljeno je bilo tudi strokovne nasvete. Edvard Kadič – strokovnjak za osebnostni razvoj in govorico telesa je vsem prisotnim razkril, zakaj je samozavest pri osvajanju tako pomembna. Podaril je tudi knjigo z istoimenskim naslovom – Samozavest je seksi. Trenerka Uspešnega Življenja Jerneja Krapše pa je pojasnila pomembnost pozitivnega razmišljanja in podala nasvet, kako do idealnega partnerja.

najvecji-spoznavni-zur-spoznavni-dogodki-za-samske-ona-on-zmenki (79)

Najbolj zagreti so se potegovali za lepe nagrade v več različnih igrah – od Male plesne šole s plesno šolo La Bolitakjer je plesni učitelj Aleš Višček pokazal kar nekaj osvajalsko-plesnih gibov, tudi za tiste malo bolj »lesene«. S plesnimi koraki sta nas zapeljala tudi Svetlana Cigoj in Rado Mulej, ki sta se kaj hitro pridružila plešočim pod odrom.

Prišlo je tudi do »ravsa« – Balonjega ravsa, kjer so s stropa prileteli baloni z nagradami. Namen »ravsa« je bil skočiti in ujeti balon z nagrado ter ga podariti svoji simpatiji. Woop! trampolin park je poskrbel, da so si simpatije na ta način izkazate naklonjenost in morda le prebile led za nadaljnji pogovor ali ples.

Vrhunec dogodka: Antonija Šola in skupina Sopranos poskrbeli za zaljubljene poglede in objeme

Ura se je bližala polnoči in vsi so že nestrpno pričakovali zvezde večera. Najprej nas je na odru navdušila skupina Sopranos, ki je na odru Cvetličarne praznovala 10. obletnico delovanja ter predstavila novo skladbo »Spontano«.

najvecji-spoznavni-zur-spoznavni-dogodki-za-samske-ona-on-zmenki (69)

Presenečenje večera pa je bil duet skupine Sopranos in Antonije Šola s pesmijo »Isto ime«. Ob tej skladbi so se zašibila kolena in zaljubljenih pogledov ter objemov ni manjkalo. Sledila je še predstavitev nove balade »Tvoja«, za katero je Antonija Šola videospot posnela v Sloveniji.

Največji spoznavni žur je v ritmih Sopranos-ov in DJ-a potekal do 3. ure in obiskovalci kar niso želeli, da se ta noč konča. Vsem je bilo skupno to, da je bil to definitivno žur leta, ki ga bodo pomnili še dolgo časa, saj jim je prinesel nove prijatelje, znance, nekaterim pa tudi partnerje.

Nisi bil/a med tistimi, ki jih je kupid Ljubo streljal s svojimi puščicami? Potem poskusi svojo srečo na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, ki ti ekskluzivno podarja BREZPLAČEN PREIZKUS – KLIKNI TUKAJ. 😉

Ni komentarjev

Odgovori