Da valentinovo ni namenjeno zgolj tistim, ki že imajo svojo ljubezen, smo dokazali na dogodku Valentinov zadetek v polno. Pestro obarvan program, ki je najprej postregel z dvema zanimivima vsebinama, smo nadaljevali s hitrimi zmenki in zaključili ob bogatih in okusnih prigrizkih ter seveda druženju.

V draveljskem klubu 300 smo imeli zase rezervirano celo nadstropje za celoten večer.

20
Luka Kogovšek nam je razkril trike spletnega spoznavanja.

Druženje se je začelo s predavanjem Luka Kogovška – Ljubezen v dobi interneta. Kogovšek nam je razkril trike in pasti internetnega spoznavanja.

Kako ‘virtualno pristopiti’ oziroma začeti pogovor, kaj pomeni vztrajnost, kakšna sporočila romajo v koš in kakšna vzbudijo zanimanje, kdo prejme več sporočil, ženske ali moški. Vsakemu spoznavanju preko spleta sledi ZMENEK V ŽIVO.

15
Edvard Kadič nas je podučil, kako se obnašati na zmenku v živo.

Strokovnjak na področju govorice telesa Edvard Kadič se je v enournem predavanju osredotočil na samozavest, zapeljevanje in trenutek, ko virtualni zmenek preide v zmenek v živo.

Kako nastopiti, ko se srečamo v živo, kakšna naj bo barva glasu, kaj pomeni določeno gibanje pri nasprotnemu spolu, kako vedeti ali je sogovornik pravi ali ne, poudaril pomen nasmeha, in mnogo drugih zanimivih tematik.

Po predavanju, kjer so se udeleženci zabavali ob zabavnih primerih obeh predavateljev je sledilo kar 10 Hitrih zmenkov za vsakega udeleženca. Vse kar so slišali na predavanju so lahko preizkusili v praksi – glede na rezultate lahko namignemo le, da je bilo ujemanj in simpatij precej ;).

Sledil je zaključni del dogodka s slastnimi mehiškimi prigrizki, ki so jih pripravili kuharski mojstri restavracije, ki se nahaja v klubu 300. Krožniki so se hitro praznili, pogovor pa je tekel in tekel še dolgo po uradnem zaključku dogodka.

Imeli smo se odlično!

Ni komentarjev

Odgovori