Kako smo se imeli na Največjem Zmenku na Slepo S-LOVE-niji 8?

Foto utrinki z NZNS 9!

Utrinki z vseh Največjih Zmenkov na Slepo v S-LOVE-niji

Ste vedeli? Da je portal ona-on.com doslej uspešno izpeljal šest Največjih Zmenkov na Slepo v S-LOVE-niji? Predstavili smo matice in vijake, Spoznavalnico, maskoto ona-on.com kupida Ljuba in še in še.

Največja zabava leta za samske je vsako leto večja in boljša – vsako leto se je udeleži več samskih, mi pa poskrbimo za spoznavne igre, ki so vsako leto boljše!

Poglejmo si utrinke iz sedmih Največjih Zmenkov na Slepo, ki so popestrili ljubezni polno S-LOVE-nijo in združili številne samske na enem mestu ter poskrbeli za nove pare :).

Največji Zmenek na Slepo #1: Matice in vijaki

Ognjeni krst največje zabave za samske se je odvil leta 2009. Nov koncept zabave na slovenskih tleh, poln zabavnih iger, namenjenih spoznavanju in iskanju prave ljubezni. Več kot 800 samskim, ki so se udeležili prvega Zmenka, so pri spoznavanju pomagale matice in vijaki, njihova naloga pa je bila, da najdejo matico ali vijak, ki je ustrezal njihovemu.

Seveda so tukaj štele tudi iskrice, ki so letele ob najdbi osebe, ki je imela pravi kovinski del. Naloga ni bila enostavna, saj so bile matice in vijaki v kar treh različnih dimenzijah, a kljub temu se je tiste noči iskrilo in osvajalo ter nastalo kar nekaj novih parov.

Največji Zmenek na Slepo #2: Ples in ona&on animatorji

Drugi Zmenek se je odvil novembra 2010 in tudi takrat je bilo poskrbljeno za odlično plesno glasbo in spoznavne igre, med katerimi seveda ni manjkalo matic in vijakov, noč smo si popestrili še z učenjem plesnih korakov, na pomoč pri plesu in spoznavanju pa so več kot 700 samskim priskočili tudi ona&on animatorji.

Največji Zmenek na Slepo #3: Salsa in Balonji ples

Tretji Največji Zmenek na Slepo se je odvijal novembra 2011, postregel pa je z že tradicionalnimi vijaki in maticami ter seveda nagradami. Tisti bolj plesno nadarjeni samski so se spoznavali s pomočjo salse in plesnim tekmovanjem parov, novi parčki pa so nastajali tudi zaradi Balonjega plesa.

Med 900 udeleženci je nastalo kar nekaj parov, k temu pa so pripomogli ne le matice in vijaki, ampak tudi animatorji, naši kupidovi pomočniki :).

Največji Zmenek na Slepo #4: Slavolok ljubezni in Gangnam Style

In nato je prispel november 2012. Nalepke s statusi (samski, v zvezi, zakomplicirano je) in animatorji so skrbeli za lažje iskanje in parčkanje med več kot 800 udeleženci, vsak udeleženec pa se je sprehodil pod slavolokom ljubezni. Pihali smo kondome, izmenjavali smo si vizitke z imeni, zaplesali smo na znamenit Gangnam Style in se poveselili ob ritmih domače glasbe. Nagrad in zabave ni manjkalo!

Največji Zmenek na Slepo #5: Spoznavalnica in Ljubezenski napoj

Spet je bilo naokoli leto in spet je bil čas za Največji Zmenek na Slepo! Peti Zmenek je zaznamovala Spoznavalnica, stoječa verzija hitrih zmenkov, ki je vse od predstavitve v programu Največjega Zmenka na Slepo – tudi letos :).

Angelček in hudiček sta več kot 800 samskim pomagala pri prebijanju ledu, saj sta delila “plonkce” z nasveti, kako pristopiti, dekleta pa so lahko sodelovala v posebni, besedni dražbi, kjer smo dražili DJ-ja in kjer denar ni veljal prav nič – le najbolj iskrive besede so štele.

Največji Zmenek na Slepo #6: Prvič se predstavi kupid Ljubo

Od leta 2015 Največji Zmenek na Slepo organiziramo januarja, največja novost lanskega Zmenka pa je bil kupid Ljubo, ki je v enem večeru izstrelil več kot 100 svojih puščic. Med več kot 1.200 obiskovalcev smo podelili več kot 30 nagrad, Spoznavalnica pa je poleg animatorjev in drugih spoznavnih iger poskrbela za kar 50 novih parov.

Tako je šesti Največji Zmenek na Slepo doživljala obiskovalka Maja:

“Že ob prihodu do Cvetličarne smo s prijateljicami dobile zelo dober občutek, saj je bila vrsta tako dolga, da bi lahko tam stale do pojutrišnjem in takrat smo se strinjale, da bo tole vrhunski večer. Na žalost smo (zaenkrat še) imele prazne roke in nismo mogle nazdraviti 🙂 

Ko smo uspešno premagale vrsto, smo vstopile v zatemnjene prostore in takoj nas je pozdravilo en kup nasmejanih obrazov, ki so nam v roke porinili polno zabavnih in dišečih darilc. Veselo smo bile okupirane za naslednjih pet minut, saj smo si morale prebrati angelsko sporočilce, si na zapestje zavezati barvni balon in se malce nadišaviti s parfumom, katerega vzorček smo prejele. In to že na vhodu!

Ko smo uspele nosove dvigniti od vrečk, smo ugotovile, da je vzdušje malo drugačno kot po navadi. Razveselile smo se nešteto balonov, ki so krasili prostor, in velikega števila ljudi. Iz zvočnikov so se širili prijetni ritmi, ob katerih so nas kar hitro zasrbele pete. Na odru se je pravkar odvijalo neko plesno dogajanje in nismo si mogle kaj, da se ne bi pridružile galami. Kmalu je k nam pristopila družba fantov, s katerimi smo padle v zabaven pogovor.

Po nekem času sva z eno od prijateljic ugotovili, da se je druga oddaljila od gruče. Preden sva jo začeli panično iskati, sva se ozrli okoli in jo zagledali zapleteno v pogovor s simpatičnim blondincem. Ni bilo videti, da bi ji bilo kaj hudega, zato sva se odločili, da bova nadaljevali najin obhod.

Na poti sva odkrili ogromno zabavnih igric in ker nisva vedeli, kateri bi se pridružili, sta nama odločitev olajšala postavna mladca. Tako sva se odpravili v Spoznavalnico, ki je super način spoznavanja, saj se z moškim na drugi strani pogovarjaš le par minut. To se je izkazalo za ravno dovolj, da sva ugotovili ali sta nama mladca zanimiva ali pa naju sta zavedli lepo urejeni bradi.

Večer se tu definitivno ni zaključil, saj je bilo za tem ogromno plesa, zanimivih pogovorov in novih poznanstev. Pa še prijateljica je na tej zabavi spoznala svojega zdajšnjega fanta. Zame pa bo več sreče na naslednjem Zmenku na Slepo 🙂 “

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji #7: Pantomima in Sladke predstavitve

Vsak Zmenek je bil poseben in drugačen, vsi pa imajo skupno naslednje: veliko zabave, plesa in dobre volje, ki jih ni manjkalo tudi na že sedmem Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji!

Magični že sedmi Zmenek na Slepo je postregel z novima spoznavnima igrama: Pantomimo in Sladkimi predstavitvami. Manjkalo ni številnih zanimivih glasbenih in plesnih nastopov, tudi nasvete za osvajanje smo dobili. Oglej si foto utrinke iz NZNS 7.

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji #8: Escape Room in skupina Joker

Že osmi Zmenek na Slepo sta zaznamovali dve novosti. Med spoznavnimi igrami, kot so Ujemanje, Električna napetost in Zmenek na slepo smo lahko našli še Escape Room. Zmaji in mafijci so pritegnili marsikoga ter poskrbeli za nove pare.

Skupina Joker je bila novost na Zmenku na Slepo – prva narodno-zabavna skupina, ki je na noge spravila prav vse obiskovalce. Poglej si foto utrinke.


Spremljaj Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji!


 

Ni komentarjev

Odgovori