Moške napake na zmenku

Kaj je tisto, kar ženske odvrne? Kako se lahko z nekaj spretnosti izogneš najpogostejšim napakam na prvem zmenku?

Moske napake na zmenku (1)

Vsak moški si zagotovo želi pustiti dober prvi vtis. Zaradi nespretnosti, pa nekaterim to ne uspe. Najpogostejše moške napake na zmenku so …

Na bo razlog v karakterju ali pa tremi… Nekaterim napakam na zmenku se je bolje izogniti!

Moške napake na zmenku se največkrat pripetijo zaradi treme, saj si moški želijo na svojo izbranko pustiti dober vtis. Nekaterim se da izogniti! Branje je namenjeno predvsem tistim fantom, moškim, ki na zmenkih od punc praviloma dobijo »negativno oceno«. Po drugi strani bo branje še kako zanimivo, upam pa, da tudi vsaj delno koristno za vse tiste, ki imajo z ženskami več »sreče«.

Ženskam, ki bodo imele dovolj potrpljenja in bodo članek prebrale do konca, pa v razmislek le to: Morda je moški izbranec in sogovornik na zmenku tisti trenutek le zmeden in ima začetno tremo zaradi vajinega zmenka.

Pa dovolj uvodnega nakladanja, kar lotimo se bistva problema. Katere so tiste moške napake na zmenku, ki jih bodo ženske težko spregledale?

Brez denarja sem

Moske napake na zmenku (1)Fant, se hecaš? Če je v tvoji denarnici suša, potem moraš biti prekleto privlačen, pa predvsem tudi precej samozavesten, da si brez osnovnega sredstva za preživetje sploh upaš pomišljati na zmenek z žensko.

Že res, da denar ne kupi ljubezni. Tudi ženske (v večini primerov) ne pričakujejo, da bo moški vedno vse plačal. Vseeno pa nikakor ni privlačno imeti ob sebi moškega, ki komaj preživi mesec.

Kljub vsemu, preden kreneš na lov za »svojo deklino«, se najprej opremi z ustreznim orožjem (ne z lokom – ti časi so namreč že minili, ampak z denarjem). Verjemi, da se ti bo z boljšim finančnim statusom izboljšala samozavest, hkrati pa boš deloval bolj zanesljiv in varen partner. Brez zamere vsem tistim gospodom, ki so iz takšnega ali drugačnega razloga trenutno brez denarja. Z dobrim načrtom se to da izboljšati.

Na prvi zmenek povabi nekam, kar sovpada s tvojim finančnim stanjem!

Uporaben nasvet: Res je, da so ženske v zadnjih desetletjih izjemno napredovale na lestvici enakosti z močnejšim spolom. To pa še naj ne pomeni, da bosta ob zaključku vajine prve skupne večerje načrtovala drugo, v kolikor bo ženska ugotovila, da si brez prebite pare. Kot že rečeno, preveri kakšne možnosti imaš za finančno napredovanje, za novo ali dodatno službo.

Moske napake na zmenku (1)

Videz

Videz je, vsaj do neke meje, povezan s prvo točko. Če boš na zmenek odšel zanemarjen, potem vedi, da so možnosti, da se zmenek s simpatično bejbo ponovi, dokaj majhne. Saj veš: prvi vtis je zelo pomemben! Zatorej se potrudi in obleci takšno oblačilo, ki ne bo všeč le tebi, ampak tudi očem tvoje morebitne partnerke.

Uporaben nasvet: Tudi osebna higiena sodi k tej točki. Za zmenek se umij in odišavi. Kaj pa tvoj zadah?

Moske napake na zmenku (1)Pogovor, obnašanje nasploh

Govorili smo o umazanih zobeh, ustih. Kaj pa »umazan pogovor«, grde besede? Dobronameren nasvet: vsaj na prvih zmenkih se zadrži, vsaj približno spoznaj svojo morebitno partnerko. Zakaj bi jo prestrašil že na prvem zmenku, v prvih desetih minutah? Preklinjanje nikakor ne sodi na zmenek. Ni privlačno in ni seksi.

Uporaben nasvet: Če si punco povabil na romantično večerjo, ti pa si pri jedi dokaj nekulturen, si v resnih težavah. Neznanje pri uporabi pribora, glasno cmokanje, morebitno srebanje juhe, žalitev »ženskih pijač« in podobno, ti lahko naslednji zmenek v trenutku postavi pod vprašaj.

Pretirano izkazovanje samozavesti

Samozavesten moški je seksi, pretirano samozavesten moški pa daje vtis naduteža!

Popolnoma zgrešeno je, če se moški že na prvem zmenku »važi«. Nekateri ste po naravi šerifi, šefi, »gazde«. Žal pa to ne bo prineslo nič dobrega na prvem zmenku. Res je, da je nekaterim dekletom všeč, če moški vzame vajeti v svoje roke, vendar pretirano egoistične in mačistične moške izjave niso primerne za prvi zmenek. Zatorej, bahanje, glasno poveličevanje samega sebe nikakor ni priporočljivo.

Uporaben nasvet: Tega, da te pred lokalom čaka nov avto, ni potrebno izpostaviti. Lepši vtis boš naredil, če jo boš zapeljal domov in ji med vožnjo povedal, da si njena lepota pač zasluži vožnjo v tako lepem avtomobilu.

Oziranje za drugimi dekleti

Medtem, ko mečeš ‘trnek na svoj prvi zmenek’ (beri: jo osvajaš), brez sramu pogledaš vsako žensko, ki gre mimo vajine mize. Ali celo vpričo svoje izbranke osvajaš natakarico. Absolutni ne! V tem primeru lahko pozabiš na naslednji zmenek.

Uporaben nasvet: Če si sredi (prvega) zmenka ugotovil, da gospodična ni zate, ji to povej pošteno in odkrito. Tudi ona ima namreč čustva, sprijaznila se bo z zavrnitvijo. Hudo pa jo bo užalilo nespoštovanje, ki ga – brezskrbno in nesramno – kažeš do nje. P.s. tudi javljanje na telefon kaže, da je tvoja prioriteta nekje drugje. Če že moraš telefonirati, glej, da se ustrezno opravičiš, predvsem pa, da bo za telefonski pogovor zares dober razlog.

Misliš, da si pri psihiatru?

In to brezplačnem? Izpoved o tvojem nekdanjem dekletu ne bo ravno očarala dekleta na drugi strani mize. Kontroliraj se. Vsak je že kdaj imel nekoga, bil zaljubljen, tudi nesrečno. Pa vendar ni treba zdraviti tvojih srčnih ran ravno na (prvem) zmenku z morebitno novo punco tvojega življenja.

Uporaben nasvet: Seveda se nekaj stavkom o nekdanji vezi ni treba izogibati, če ravno na to nanese tema. Vendar naj tvoje besede ne bodo polne grenkobe ali pa jeze do nekdanje punce. Tudi pretirano hvaljenje bivše ni na mestu, potencialna partnerka se ob tem ne bo počutila najbolje.

Poslušaj in poskušaj razumeti

Če simpatije ne boš poslušal že na prvem zmenku, si oplel. Zagotovo! In to popolnoma upravičeno. Bi bil ti srečen, če bi nekomu nekaj razlagal, on pa te sploh ne bi poslušal?

Uporaben nasvet: Ponavadi se med besedami skrivajo skriti pomeni. Poskušaj jih razumeti, lažje boš s punco dosegel »napredek«. Vem, da je to težko, ker punce govorijo popolnoma drug jezik, vendar … potrudi se. Včasih je za »uspeh« dovolj že, če punca vidi, da se trudiš!

Iz frustracije do napadalnosti je le korak

Že nekaj časa nisi okusil strasti? Sedaj pa, ko je zmenek tu, imaš pred očmi le nekaj: SEKS. Na kratko povedano: NAROBE. Vedeti moraš, da je najprej potrebno vzpostaviti kontakt, šele potem se lahko srečamo, dotaknemo.

Uporaben nasvet: Kaj seks, tudi poljuba nisi dobil po zmenku?! Nič hudega. Morda le ta sledi na drugem ali tretjem zmenku – če sta se ujela. Če se nista ujela, pa nič zato. Poglej, koliko žensk je na svetu, nekje in nekoč se bo že našla prava. Si že pogledal na www.ona-on.com? Tam je prava gneča … Kakorkoli, fant moj, srečo ti želim.

Ženske, vam pa polagam na dušo: Imejte potrpljenje, prosim. Saj smo le moški, ne »supermeni« …

Ni komentarjev

Odgovori