Spoznavanje preko spleta: Želiš, da te opazijo?

Navodila o tem, kako spoznati nekoga prek spleta, verjetno znaš že na pamet. Nikoli ni odveč, če jih malce obnovimo, da se bolj vtisnejo v možgane. Gotovo ...

… si med tistimi, ki so že preizkusili spoznavanje preko spleta. Kaj je tisto, kar najprej opaziš, ko brskaš po profilih drugih uporabnikov? Fotka? Uporabniško ime? Opis? Morda kaj drugega?

Tisto, kar je pomembno tebi, je v večini primerov pomembno tudi potencialnemu partnerju. To še posebej drži, če iščemo nekoga s podobnimi interesi, vrednotami in mišljenjem.

Objavljena slika pomeni več možnosti za uspeh.

Fotka je vredna tisoč besed

Tisti, ki ne boste objavili svoje fotografije, boste poželi vse prej kakor pozornost morebitnih partnerjev. Oseba, ki se skriva, daje vtis, da ima premalo samozavesti, kar odbija.

Seveda je lahko razlog tudi drugačen, toda potencialna simpatija razlogov zagotovo ne bo iskala, ampak bo raje pogledala kakšen drug profil. Objavi simpatično fotografijo in gotovo pritegneš kakšno zanimivo osebo.

Spoznavanje preko spleta

Z drugimi deli svoje želje

Povej, kaj želiš in kaj pričakuješ. Tako avtomatično izločiš tiste, ki ti ne ustrezajo, in ne zapravljaš časa po nepotrebnem. Več ko bodo izvedeli o tebi, več bodo hoteli izvedeti v živo. Podobni interesi naredijo zmenek zanimiv – se bosta imela vsaj o čem pogovarjati.

Slovnica!

Bodi pismen/a! Tako pokažeš, da imaš znanje na področju slovenščine in pravopisja. To je zagotovo prednost. Preden oddaš besedilo (svoj opis ali sporočilo) ga preberi.

P.S.: Saj veš, da v Wordu obstaja program za preverjanje pravopisja, ne? Vsaj toliko se potrudi in klikni na tisto okence.

Dober (o)glas bo segel v deveto vas!

Ni komentarjev

Odgovori