Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov

Vsako leto se na ona-on.com spozna več kot 1.000 parov - tukaj je nekaj njihovih zgodb.

Špela & Aleš – Vsak dan znova ugotavljava, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bova spoznala

Jaz sem se na ona-on prijavila prvič oktobra 2019 bolj iz radovednosti, kako deluje. Nameravala sem malo klepetati in prav nič nisem bila obremenjena s tem, da nujno potrebujem partnerja. Po prvih klikih sem bila tako zmedena od vseh sporočil, da sem se za nekaj časa kar odjavila.

Potem pa me je portal spet poklical in neko deževno nedeljo sem začela klepetati z nekaj fanti. S svojim rahlo nagajivim stilom pisanja, ki me je večkrat nasmejal, me je pritegnil Aleš in tisto popoldne sva se resno zaklepetala. Preberi nadaljevanje.

Nala & Jure – Začelo se je s sporočili in video klicem

Prvi korak je pogumno opravil Jure. Napisal je prikupno sporočilce, ki je Nali vzbudilo zanimanje. Predvsem je pretehtalo to, da je Juretovo sporočilo izstopalo med ostalimi bolj povprečnimi sporočili.

Nekaj časa sta si pisala, se spoznavala preko teksta in se iz dneva v dan bolj razumela. Kmalu pa sta preizkusila tudi avdio-video pogovore. Ni prav dolgo trajalo, da sta si zaželela tudi srečanja v živo. Preberi nadaljevanje.

Ana & Klemen – Prvi poljub in zlomljeno srce

Prvi sem kliknil jaz in začel pogovor na zelo preprost in iskren način. Napisal sem, da se mi zdi simpatična, da ne vem, kaj naj napišem in sem v tem čisto nov ter da, če bi šla preprosto na sprehod ali pijačo, da se spoznava. Nazaj mi je zelo na kratko odgovorila, da je za in tako sva se zmenila, da se dobiva tekom vikenda.

V trenutku, ko sem jo zagledal v živo, je v meni nekaj zaživelo in to je zame bil tisti znak, da je ona prava zame. Tekom zmenka sem Ano na hitro povabil na novi zmenek v picerijo. Najprej pica in kozarec vina, potem sprehod po Ljubljanskem gradu, na koncu pa ples pod zvezdami s slušalkami v ušesih, kot v nekem filmu. Na koncu sem jo poljubil in oba sva srečno odšla domov. Preberi nadaljevanje.

Ni komentarjev

Odgovori