NaslovnaKliknila sem na njegov profil in mu sporočila, da mi je všeč. Njegov nasmeh je bil nekaj posebnega. Začela sva si pisati in sporočila so bila vedno bolj pogosta. Nadaljevanje je sledilo preko maila in telefona. Pogovori so bili vedno bolj nežni in obenem strastni. Sledila je kava v živo in takoj sva vedela, da sva si usojena.

Sledilo je povabilo na romantični oddih, kjer sva samo potrdila najino privlačnost. Naenkrat nama srečanja niso bila dovolj in sva začela živeti skupaj. Prehitro? Ne, ker sva se noro zaljubila. Po dveh mesecih me je zaprosil in sedaj izbirava datum poroke.

Še vedno sva noro zaljubljena in želiva, da traja v neskončnost.

Na portal sem se prijavila iz čiste radovednosti, Dario je verjel, da bo tukaj našel pravo ljubezen. Prva sem z vprašanjem GO? za šanse vprašala jaz. Najina sporočila so bila enostavna in spontana.

Preko sporočil sva se zelo povezala in začutila tisto pravo kemijo. Iskrica je preskočila že ob neštetih sporočilih in ko sva si poslala slike, sva še bolj začutila, da sva si usojena. Že po dveh dnevih sem mu rekla, da sva si usojena.

IMG-1195_2Na profilni sliki mi je bil najbolj všeč lep nasmešek, v opisu pa sem začutila, da je nekaj posebnega. Dariu je bil všeč moj opis romantična in energična, neverjetna kombinacija. Najbolj mu je bilo všeč, da sem romantična duša, saj je to iskal.

Dario je verjel, da bo našel tukaj pravo ljubezen, jaz pa sem bila bolj dvomljiva, ker sem vedela, da imam visoke kriterije.

Prvi zmenek je bil v pričakovanju vsega, kar sva se pogovarjala preko sporočil, vendar s strahom, da se vse poruši. Ko sva se zagledala, sva oba mislila, da nimava šans en pri drugem in na koncu sva se neverjetno ujela.

Že v naslednjih dneh je Dario rezerviral tridnevno romantično razvajanje, vendar sem zbolela … ni vedel, ali so to samo izgovori ali slučajnost. Še vedno je bilo na stotine sporočil na dan in pošiljanje slik, tudi moje z vročino. 😀

Zgodila se nama je pravljična ljubezen, vedela sva da obstaja nekaj podobnega. Doživljava neverjetno božansko ljubezen, ki traja in je vedno bolj čustvena in globoka.

Zaprosil me je ob barvanju najine spalnice in sedaj čakava na najin srečen dan.

Vse se odvija tako hitro, midva pa čutiva kot da se poznava že celo večnost.

Vsakemu želiva, da spozna takšno ljubezen in verjame, da je vse mogoče, samo želeti si moraš, se prepustiti in se predati z dušo.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori