jadranka-drago-ona-on-najina-zgodba-zasebni-stiki-resne-zveze

Pri 57-ih letih sem po ločitvi ostala sama, zato sem bila večkrat osamljena. Včasih sem se pridružila prijateljicam, ki so imele partnerje, a se v družbi parov nisem dobro počutila.

Želela sem spoznati novega partnerja, ki bi imel podobne interese, način življenja, ki bi bil zame “ta pravi”. V vsakdanjem življenju je to zelo težko, saj nikomur na čelu ne piše, da je sam, da išče sorodno dušo …

Slišala sem za internetno spoznavanje, a nisem bila čisto prepričana, da tak način spoznavanja res deluje. Vseeno sem na strani ona-on.com poskusila in objavila tudi nekaj fotografij.

Mojo fotografijo je pokomentiral Andrej iz Maribora in tako se je začel najin pogovor. Dopisovala sva si in ugotovila, da imava podobne hobije in stil življenja. Že po tednu dni dopisovanja me je on želel obiskati v Kopru, vendar si jaz tega nisem želela. Bala sem se, da taka zveza ne bi imela prihodnosti, ker je bila razdalja med nama prevelika.

Andrej se je pripeljal na obalo in ob srečanju “v živo” je preskočila iskrica.

Nadaljevala sva z dopisovanjem in končno me je prepričala njegova iskrenost. Všeč so mi bila njegova razmišljanja, ki so bila duhovno poglobljena, pozitivna in lepa. Po enem mesecu dopisovanja in spoznavanja, sva se končno dogovorila za srečanje.

Andrej se je pripeljal na obalo in ob srečanju “v živo” je preskočila iskrica. Šla sva na sprehod v naravo in poiskala posebno energijsko točko pri izviru reke Rižane. Tam sva opazila zanimiv labirint, ki pomaga ljudem poiskati odgovore na različna vprašanja. Preden sva začela s hojo po labirintu, si je vsak od naju v mislih zastavil svoje življenjsko vprašanje – katero, naj ostane najina skrivnost.

A vendar najina ljubezen in zveza trajata že pet let in od takrat se kljub razdalji vidiva vsak vikend.

A vendar najina ljubezen in zveza trajata že pet let in od takrat se kljub razdalji vidiva vsak vikend – enkrat se jaz odpeljem v Maribor, drugič pa se on pripelje na obalo. Praznične dni in dopust pa načrtujeva skupaj in velikokrat kam odpotujeva.

Uživava v preprostih stvareh, si pomagava pri domačih opravilih, pri čuvanju in igri z vnučki, ob prostem času pa hodiva velikokrat tudi v hribe, plavat v bazen, plesat, na kulturne prireditve, …

Najina ljubezen ne pozna preprek, v petih letih se še nikoli nisva sporekla, saj se vedno o vsem lepo pogovoriva.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori