VIDEO: Kam na zmenek?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka. Vprašali ste:

“Kam na zmenek?”

@ona_on.com Vprašanje bralcev: “Kam na zmenek?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @evaerpic ♬ original sound – ona-on.com


Odgovor Eve Erpič:

“Zmenki so zmeraj en tak velik vprašaj – ali imate nanizane lokacije in vedno povabite na ene in iste lokacije ali pa vsakič znova ugotavljate kaj bi tej osebi, ki jo želite povabiti na zmenek, najbolj ustrezalo.

Ampak zmenki naj bodo odraz vas, tega, kar vi ste. Če vi uživate v plesu, dajte povabiti osebo na plesni tečaj. Če uživate v pohodništvu, dajte osebo povabiti v hribe. Če uživate v bowlingu, dajte osebo povabiti na bowling. 

Zmenki ne rabijo biti dolgočasni, ne rabite zmeraj samo sedeti v lokalu in klepetati, ampak naj bodo zmenki tudi spoznavanje tega, kar ste vi in kar vi radi počnete. Na ta način boste najlažje, torej, ne samo preko besed, ampak tudi preko vedenja, ugotovili, ali sta s to osebo dejansko skladna, ali imata iste hobije, ali se znata en drugemu prilagoditi ali ne.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še druge odgovore na vaša vprašanja TUKAJ.


Ni komentarjev

Odgovori