Tina Gaber je nekdanja miss Hawaiian Tropic – ta lepotni naziv je osvojila leta 2008 – , registrirana lobistka, velika borka za živali, sociologinja, danes pa je zelo aktivna na medijskem in na področju odnosov z javnostmi.

Vir: Tina Gaber
Vir: Tina Gaber

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Svojo samostojno poslovno pot sem usmerila v svet marketinga in PR-ja. Trenutno pa vodim tudi koncertne intervjuje v živo z znanimi slovenskimi in balkanskimi glasbeniki na Radiu Zeleni Val.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“V moji glavi, če sem iskrena, pisanje magistrske naloge iz moje ljube sociologije, ker je to nedokončan projekt, ki mi stalno trka na vest. Stvari v življenju imam rada popredalčkane ter postavljene na mesto in recimo, da je to nek predal, ki je napol odprt in zelo razmetan ter me posledično nonstop nekoliko nervira, hehe. 🙂 ”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim to fantastično, tragično, včasih celo magično, obupno, a noro lepo življenje.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Spokojnost v najlepšem kaosu.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Ja, zelo lepe, se mi zdi, da še vedno lahko v spomin prikličem tisti občutek, svetlobo, vonj po mladosti … življenje je res lepo.”

Vir: Tina Gaber
Vir: Tina Gaber

 Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Hm, joj, veliko je lepih, odštekanih zgodb. Recimo, ko sem odšla s partnerjem na dopust v tujino in smo se nehote z mojim bivšim partnerjem znašli v istem hotelu. In tega res nobeden ni načrtoval … 😉 ”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Najlepše obdobje je življenje samo, na nas pa je, kako ga bomo izkusili. Lahko smo v resni zvezi in neverjetno osamljeni, po drugi strani pa samski, a se počutimo ljubljene kot še nikoli. Menim, da je biti ‘samski’ nekaj neverjetno lepega v življenju, zato vam polagam na srce, da če ste samski, sami sebe ljubite kot še nikoli.”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Pri vsakemu je bilo drugače, saj sem imela vsakega rada na drug način. In s čisto vsemi sem dandanes v res lepem odnosu. Če si težek realist, kot sem sama, nesrečno zvezo začneš nehote prebolevati že v času zveze.

Vir: Tina Gaber
Vir: Tina Gaber

Ob ‘velikem poku’ dan, ali sedem njih, konkretno jokaš v svoji postelji, potem se še mesec ali tri smiliš samemu sebi in okolici ter si vrtiš vse tiste žalostne, jezne in vesele pesmi za dušo. Seveda greš na silo žurat ven s prijatelji in igrat, kako noro srečen in osvobojen si zdaj, a v bistvu so ti vsi odveč, ker nihče ni on. In potem sčasoma, počasi se svet popolnoma umiri, slišiš tišino, zopet najdeš samega sebe, se zaljubiš vase ali morda še v koga in zopet sije sonček v tvojem življenju.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Jaz bi prej rekla, da se jih 20% ‘sreča’ preko spleta, spoznava pa ene 80%. 😉 Sicer pa super, samo da se Slovenci še naprej zaljubljajo, da se ohrani ta krasen narod.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

Vir: Tina Gaber
Vir: Tina Gaber

“Seveda je, kar enih par in glej ga zlomka, so eni bolj simpatičnih parov, kar jih poznam. Kot kaže preko tipkovnice jasneje izrazijo svoje prvotne zahteve, načela in če se ‘poklika’, je pol to to. Recimo, jaz bi napisala ‘veliko bova potovala, mogoče boš postal vegi in pes bo spal v najini postelji, si za?’.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Naj iščejo sebe in ko se najdejo, naj iz sebe izklesajo ‘masterpiece’, ki bo k sebi privabil prave ljudi. A nikoli naj se ne bojijo znova konkretno izgubiti, ker ravna cesta nas zavede in vodi v nevarno rutino, ‘najdenost’, ki je pozabila na čas in vse ostale barve življenja, tako postane nezavedajoča se izgubljenost. V labirintu pa se skriva še toliko neverjetno lepih presenečenj, ki jih podarja življenje.”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori