Le še slaba dva tedna nas ločita od že 6. Sanjske ona-on.com poroke – letos svojo sanjsko poroko z ona-on.com in omisli.si/poroko načrtujeta Katja & Mišel.

Z njima smo se pogovarjali o tem, kako se je vse skupaj začelo, kako skrbita za svoj partnerski odnos in kako težko že pričakujeta svoj sanjski poročni dan.

Spoznala sta se na ona-on.com. Koliko časa zdaj že pišeta vajino ljubezensko zgodbo?

“Res je, spoznala sva se na ona-on.com konec maja 2018, najino zgodbo pa začela uradno pisati 28. julija 2018.”

Kako pa se je vse skupaj pričelo? Prvi klik, dopisovanje, zmenek?

Mišel: “Prvi sem kliknil jaz, napisal par stavkov, nato kakšen mesec tišina zaradi mojih izpitov. Junija sem jo spet kliknil in takrat se je začelo pisanje na polno (noč in dan). Po cca dveh tednih sem šel v Ljubljano in sva šla na biljard in sprehod ter pijačo ob Ljubljanici.”

Katja: “Mišel me je kliknil prvi, izmenjala sva si nekaj besed in potem je za slab mesec izginil. V začetku julija pa se je spet spomnil name in od takrat naprej so sporočila letela non stop. 🙂 Po dveh tednih je prišel v Ljubljano, odšla sva na biljard in večerni sprehod ter pijačo v mestu.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Nam zaupata kakšen zanimiv pripetljaj tekom vajinega spoznanja?

Mišel: “Zanimiv pripetljaj je sigurno to, da ko bi mogla iti domov, vsak po svoje, sem jo jaz želel odpeljati v Maribor k sebi. Dal sem ji dve možnosti, ali gre po svoje stvari domov, ali gre brez vsega z mano. Šla sva po stvari in potem okrog 3h zjutraj za Maribor.”

Katja: “Hmm… Zanimiv pripetljaj je bil že na prvem zmenku.

Ko se je zmenek zaključeval in bi me moral Mišel odpeljati domov, je rekel, da me bo ugrabil. Na razpolago mi je dal dve možnosti, da grem prostovoljno po stvari za preobleči in potem z njim, ali me direkt odpelje v Maribor. Ker nisem želela, da se večer konča sem se odločila iti z njim. Okoli 3h zjutraj sva se odpeljala proti Mariboru in ni mi žal.

Aja, in potem sem zjutraj spoznala njegova sinova, njegovo mamo in atija ter dva njihova prijatelja. Mislim, da je bil to res zmenek in pol.” 🙂

Katjo je za božička pod smrekico čakal zaročni prstan. Mišel, koliko časa si načrtoval to potezo in kakšen je bil Katjin odziv na to posebno darilo?

Mišel: “Prstan za božička sem načrtoval že en čas (kak mesec) in upal, da mi bo uspelo. In ja, je uspelo. 🙂 Odziv Katje je bil šok, saj tega seveda ni pričakovala, ampak sledile so solze sreče in bila je zelo vesela in srečna.”

Sta se o poroki pogovarjala, še preden sta se prijavila na natečaj Najina zgodba?

Mišel: “O poroki sva govorila od samega začetka, ker si oba želiva, da imava skupno vse, kar se da. Ko pa sva videla na vaši strani natečaj Najina zgodba za Sanjsko poroko, pa sva se seveda takoj prijavila.”

Katja: “Ja, o poroki sva govorila že prej, saj je Mišel govoril, da si z mano želi vse, kar pač veza mora imeti. ❤️ Potem pa sva na ona-on.com videla natečaj Najina zgodba in poizkusila srečo.”

Vajina Sanjska poroka je že pred vrati – 20.6.2020 bo vajin datum. Sta kaj živčna ali se veselita?

Mišel: “Poroka se zelo hitro bliža in zraven seveda tudi živčki, kakor seveda tudi veselje.

Katja: “Ja, poroka se bliža s svetlobno hitrostjo in počasi tudi živčki prihajajo na plan. 🙈 Seveda pa je veselje sigurno večje, in komaj čakava, da pride najin dan. 🤵👰”

Naše bralce gotovo zanima, kakšna bo vajina sanjska poroka. Nam izdata kakšno posebnost vajine Sanjske poroke?

Mišel: “Za posebnost poroke bodo morali bralci počakati, da se poroka odvije. Lahko pa samo izdava, da na poroki ne bova sama, ampak trije. Tretji se nama pridruži nekje v sredini julija. 👶”

Katja: “No, bodo morali bralci še malo počakati, da bodo videli, kako bo, lahko pa samo povem, da bo z nama še en član, skrit v mojem trebuščku. 🤰💙”

Kakšen je vajin recept za vzdrževanje dobrega partnerskega odnosa?

Mišel: “Recept za vzdrževanje partnerskega odnosa je sigurno spoštovanje in prilagajanje drug drugemu.”

Katja: “Se mi zdi, da predvsem spoštovanje, iskrenost, pogovori in kompromisi med partnerjema.”

Katere stvari obožujeta drug pri drugem?

Mišel: “Pri Katji obožujem njen poželjiv pogled, nežnost, iskrenost, spoštljivost in še in še …”

Katja: “Pri Mišelu obožujem skoraj vse: njegov videz, njegov nasmeh (vedno pravim, da bi se mogel še bolj pogosto smejat), iskrice v očeh, ko me pogleda, zna me nasmejati, je iskren, spoštljiv, nežen in še bi lahko naštevala.❤️”

Morda poznata še kakšen par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Mišel: “Jaz trenutno ne poznam nikogar, ki bi se spoznal na vašem portalu.”

Katja: “Žal osebno ne poznam nobenega para, je pa mamin bivši sodelavec svojo partnerko spoznal na ona-on.com. 🙂”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Bi samskim priporočala uporabo ona-on.com portala?

Mišel: “Že zaradi svoje pozitivne izkušnje bi samskim priporočal vaš portal.”

Katja: “Samskim seveda priporočam ona-on.com, saj sama vem, kako težko je v današnjih časih in tem tempu življenja, ki ga imamo, koga spoznati v živo. In pa seveda, ga priporočam tudi zaradi svoje srečne izkušnje.”

Kaj bi še svetovala samskim, ki iščejo svojo ljubezen?

Mišel: “Samskim bi rekel samo, da se za vsakega najde sorodna duša, če ne danes, pa jutri, samo pustite času čas.”

Katja: “Samski, ne obupajte, za vsakogar se najde sorodna duša, samo trmast moraš biti in jo poiskati. Na vrata sama ne bo prišla in pomagajte si s portalom ona-on.com! 🙂”

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?

Ni komentarjev

Odgovori