okrogel-izrez+stamp

Po nekaj večletnih vezah sem bila kar nekaj časa samska in v tem tudi zelo uživala. Moji domači bi znali povedati, da me je bilo povsod dovolj, le doma ne. Bila sem izredno aktivna, imela tudi po dve službi, organizirala različne izlete, dogodke in zabave. Spremljali so me dobri prijatelji, a kljub temu mi je manjkala sorodna duša, oseba s katero bi raziskovala, se od nje učila in dopolnjevala.

V letu 2011 sem se odločila in ustanovila skupino Aktivno-družabni, stvar nekako ni zaživela, ker sem se ves čas gibala med istimi ljudmi.

Na internetu sem čisto naključno naletela na stran ona-on in se v veri, da spoznam somišljenike, registrirala. Želela sem le spoznati moške za družbo in sploh nisem iskala resne zveze, kar sem skozi pogovore tudi jasno povedala. Matej je, za razliko od mene, iskal resno vezo.

Ocena najinega ujemanja po predlogu portala ona-on je bila zelo visoka.

Običajno sem se dopisovala z nekim moškim do te mere, da sem ugotovila njegove namene in karakter, v kolikor mi je ustrezal, sva si nato izmenjala e-mail naslova. Če sva se v pogovorih resnično ujela in se zabavala, sva si izmenjala celo telefonski številki.

Potem pa sem na poletni večer dobila sporočilo, ki je bilo povsem drugačno od drugih, tudi ocena najinega ujemanja po predlogu portala ona-on je bila zelo visoka. Pisal mi je Matej, ki mi ni postavil standardnega vprašanja: »Kako si?«, ampak mi je opisal, kako je preživel dan in me vprašal, kako sem ga preživela jaz.

Kako je preživel dan, se mi je zdelo zelo zanimivo in z veseljem sem mu napisala odgovor. Potem je pogovor nanesel o tem, kaj rada počneva in na to, da sam živi, po njegovi oceni, v najlepšem kraju na svetu, na Otočcu. Pohvalil se je, da je predsednik krajevnega turističnega društva, kar je dodatno pritegnilo mojo pozornost. V tistem času sem bila namreč tudi sama tik pred tem, da prevzamem mesto predsednice TD v mojem kraju.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-najina-zgodba-tanja-matej2

Ura je bila deset zvečer in jaz sem mu predlagala, da se raje slišiva po telefonu in kaj več rečeva na to temo. Sama sem namreč kar nekaj časa dela v Hotelih Otočec in sem bila nad samim krajem navdušena, kajti nanj so me vezali sami lepi spomini. Poleg tega mi ni dalo miru, kako se ponaša s svojim aktivnim življenjem na različnih področjih, še posebej pa na področju turizma in organizacije dogodkov.

Takoj se je odzval in me poklical. Od prvega sporočila na ona-on do prvega telefonskega pogovora so tako minili le trije dnevi. Pogovor po telefonu je bil zelo energičen in zabaven. Rdeča nit pogovora je bilo vprašanje, kje je lepše, v njegovem ali mojem kraju. Hitro sva se dogovorila, da mu pokažem, da je tudi pri nas v »rovtah« izjemno lepo, v zameno pa se je on ponudil, da mi na Otočcu pokaže lepote, ki jih še nisem videla.

Na Trški gori nad Novim mestom sva si izmenjala prve poljube.

Dogovorila sva se, da se naslednji večer dobiva v Trebnjem, nato pa sem ga od tam peljala v svojo vas in zatem še v bližnjo okolico. Druženje je bilo zelo prijetno in Matej je priznal, da je tudi pri nas zelo lepo in zabavno.

Čez nekaj dni sva ekskurzijo ponovila še na Otočcu in tako nadaljevala vsaj trikrat na teden. Tako je minilo štirinajst dni druženja in sprehodov na različnih lokacijah. Srečevala sva se vedno pozno ponoči, saj prej ni bilo časa in se družila do zgodnjih jutranjih ur.

V nočnih sprehodih sva oba uživala (Matej je šele kasneje priznal, da ni nočni človek in da je bil preko dneva vedno sila utrujen) in si na Trški gori nad Novim mestom izmenjala prve poljube.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-najina-zgodba-tanja-matej32

1.7.2012 me je povabil na čolnarjenje po reki Krki, ki ga je organiziral za člane TD. Bil je čudovit dan in zelo smo se zabavali. Spoznala sem vse njegove prijatelje in, na moje presenečenje, tudi njegovo družino.

Naslednji dan me je tudi vprašal, če bi bila njegova. Od prvega zmenka je minil kakšen mesec. Skupaj sva se imela čudovito in kaj hitro sva vedela, da si želiva skupaj ustvariti dom in družino. V začetku leta 2014 se nama je rodil sin, leta 2016 pa še hči.

Najina zgodba bo 2.7.2017 dopolnila pet let in je brez portala ona-on zelo verjetno ne bi bilo.

V času moje porodniške sva se odločila, da najin hobi in ljubezen do organizacije dogodkov in izletov združiva v skupno poslovno idejo. Ker se zavedava, da je včasih za ljubezen potrebna vzpodbuda, sva se odločila, da organizirava tudi doživetja za samske.

Ker je bila najina vzpodbuda spletni portal ona-on, se nama je zdelo prav, da se predstaviva in poveževa s snovalci portala in tako skupaj razvijamo okolje ter priložnosti za nove ljubezenske zgodbe.

Skupaj pripravljamo spoznavne dogodke za samske. Preveri prihajajoče dogodke tukaj.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori