FOTO: Spoznavanje v družbi Županove Micke

Tokratno gregorjevo druženje v Mali Drami smo preživeli v družbi Županove Micke in ostale vesele druščine.

Sredin večer smo si vsi ljubitelji kulture in dobre mere smeha popestrili z obiskom Male Drame. Uživali smo v ogledu kultne Županove Micke Antona Tomaža Linharta in se tako ponovno spomnili, kako nam jo lahko srce zagode in prigod, ki lahko zaradi tega sledijo.

Zanimivi dialogi v takratnem kranjskem narečju znanih igralcev Nine Valič, Saše Pavlin Stošić, Roka Kravanje, Uroša Fürsta in drugih so poskrbeli za veliko smeha in seveda dobre volje.

Udeležence je čakala odlična komedija, ki jih je sprostila za – spoznavanje! Le to se je pričelo že pred samo predstavo, saj je bilo poskrbljeno za prav poseben sedežni red – vsak udeleženec je sedel med predstavniki nasprotnega spola in tako imel priložnost že takoj spoznati zanimive sogovornike, ki imajo iste interese. 🙂

Preizkusi ona-on.com brezplačno!

Druženje ob pijači in sladkih prigrizkih

Po predstavi se je spoznavanje šele dobro začelo! Ob pijači iz Pernod Ricarda in sladkih minjonih so se pogovori res razvneli. Marsikdo je za iztočnico za pogovor in spoznavanje izkoristil komedijo, ki smo si jo pravkar ogledali in tako stkal mnogo novih poznanstev.

Če ti tokrat ni uspelo priti na sladki zmenek s kulturo, se lahko udeležiš naslednjih spoznavnih dogodkov, ki jih že pridno pripravljamo.

Se vidimo!

Si bil/a na predstavi? Pod komentarje zapiši svoj vtis z dogodka. 🙂

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori