Kako pa sploh izbrati pravi spoznavni dogodek zase? Kako se pripraviti in kaj početi na samem dogodku?

Vse v življenju se prične s postavitvijo ciljev. Zasebni stiki v živo so popolnoma enaki. Doseči želene cilje kar se tiče obiskovanja spoznavnih dogodkov za samske je veščina, ki se je lahko naučiš. In z vajo svoje znanje le še izboljšuješ.

spoznavni-dogodki-za-samske-ona-on (4)

Zate smo pripravili nekaj nasvetov, kako spoznavne dogodke za samske izkoristiti sebi v prid.

Pripravi načrt

Pripravi si načrt, kaj želiš na posameznem dogodku doseči. Če je tvoj namen v prvi vrsti se kaj novega naučiti in morda ob tem spoznati nekoga, potem izberi dogodek, ki je usmerjen v učenje nečesa novega.

Če se že nekaj časa želiš naučiti recimo plesati, potem izberi plesni tečaj, kjer se zadržujejo samski. Tako se boš v prvi vrsti naučil/a novih plesnih korakov, ki pa so tudi odlično orodje za prebijanje ledu. 😉 Pa še fante in dekleta, ki prav tako radi plešejo, lahko spoznaš tam.

Na plesnih tečajih v organizaciji ona-on.com se najdejo prav takšni – samski, ki si želijo znati plesati. Maja pripravljamo posebno morsko obarvano Plesno delavnico. Pridruži se nam.

spoznavni-dogodki-za-samske-ona-on (10)

Marsikdo je priložnost za učenje novih plesnih korakov in uživanje v sproščenem plesu združil na Plesu v maskah, kjer smo se družili vsi ljubitelji plesa in pustnega rajanja.

Minglaj

Na dogodek si prišel/a z namenom, da nekoga spoznaš. Potem pa le v akcijo! Če boš samo stal/a v kotu in gledala druge, kako se pomenkujejo, se ne bo zgodilo popolnoma nič.

Če si na dogodek prišel/a s prijateljem ali prijateljico, se ne pogovarjaj le z njim / njo. Tako daješ vtis, da se sploh nočeš pogovarjati z drugimi, kar pa na spoznavnem dogodku ni ravno primerno, kajne?

Zapomni si, vsi na dogodku so samski in vsi si želijo nekoga spoznati. Zato te ne rabi biti strah pristopiti.

zmenek s kulturo

Odlična priložnost za minglanje je bila tudi na Zmenku s kulturo v gledališču, kjer smo si za ogrevanje ogledali komedijo Županova Micka, nato pa smo se družili ob sladkih prigrizkih in kozarčku viskija.

Marsikdo je kot iztočnico za pogovor uporabil prav gledališko predstavo in tako spoznal ogromno zanimivih sogovornikov, ki ga zanimajo iste stvari. V tem primeru je to bilo obiskovanje gledališča.

Imej realna pričakovanja

Recimo, da si se odločil/a, da se boš udeležil/a Sankaškega doživetja, ker ti je všeč dogodek kot tak – ne preveč formalen, v naravi in sproščeni družbi. Kar je super! Na dogodek vedno pojdi poln/a optimizma, a brez pričakovanj, da boš točno tam spoznal/a svojega bodočega moža ali ženo.

spoznavni-dogodki-za-samske-sankanje-ona-on-zmenki (6)

Lahko se zgodi, da spoznaš simpatijo, najbolje je, da prideš tja dobre volje in z namenom se družiti ter uživati v dejavnosti.

Sprosti se in spusti na plan najboljšo verzijo sebe – tako kot so to naredili udeleženci sankanja v Gozd Martuljku.

Dovoli si doživeti nekaj novega

Dovoli si doživeti nekaj novega in zanimivega – brez pritiska, da moraš nujno nekoga spoznati. Izberi dogodek, ki ti je všeč zaradi vsebine, nekaj česar doslej še nisi preizkusil/a. Kdo ve, morda pa boš noro užival/a in se vsaj za tistih nekaj ur sprostil/a.

Želiš nove simpatije začeti spoznavati že danes?

Si preveč neučakan/a in nočeš čakati na naslednji dogodek, ampak želiš začeti spoznavati nove ljudi že danes? Potem je odlična priložnost zate največji slovenski spoznavni portal ona-on.com. BREZPLAČNO PREIZKUSI in spoznavaj nove simpatije že danes.

Ne pozabi – tako na dogodkih v živo kot pri spoznavanju prek spleta je najbolj pomemben pozitiven odnos. Če ti ne uspe na enem dogodku, ne obupaj – bila je dobra vaja za naslednji dogodek.

Ni komentarjev

Odgovori