Spoznavanje v času korone: Kje iščemo priložnosti?

Kako je Covid-19 spremenil spoznavanje samskih? Kje iščemo priložnosti za spoznavanje in druženje? Po vsem svetu se prek spleta spoznava na milijone samskih, več deset tisoč tudi v Sloveniji.

Zdaj ni več dvoma, da je Covid-19 korenito spremenil naša socialna življenja. Ukrepi, kot so obvezna nošnja mask, razkuževanje rok in omejevanje socialnih stikov, predvsem tistih fizičnih, so nas prisilili, da prilagodimo tudi spoznavanje novih samskih ljudi. Kako pa poteka spoznavanje v času korone?

Spletni spoznavni servisi so v prvem valu epidemije doživeli velik porast obiskanosti, saj so okoliščine samske privedle do tega, da veliko lažje s pomočjo spleta poiščejo zanimive sogovornike. Močno se je okrepilo iskanje resnih, dolgoročnih zvez, kjer servisi za resne zveze, kot je ONA-ON.COM, ponujajo največ možnosti, po novem tudi avdio video pogovore na mobilnih telefonih.

Osamljeni v karanteni: Porast spletnih zmenkov in iskanja resnih zvez

Zakaj so domala vsi samski prav zdaj začeli opuščati kulturo zmenkov za eno noč? Odgovor na to je povsem enostaven: Bojimo se samote, strah nas je, da bomo (ponovno) osamljeni, če bo spet prišlo do karantene.

Številne raziskave so pokazale, da je ogromno samskih v času karantene doživljalo osamljenost v hujši obliki kot sicer. Situacija je tako mnoge prisilila v razmišljanje o svojem statusu in veliko jih je prišlo do zaključka, da tako ne želijo živeti.

Nad osamljenost z največjim protikoronskim spoznavnim paketom v Sloveniji!

V drugem valu korone ONA-ON.COM vsem samskim, ki si želijo spoznavanja, osvajanja in druženja, podarja priložnost za ljubezen – zdaj lahko preveriš vse storitve BREZPLAČNO!

PROTIKORONSKI SPOZNAVNI PAKET

Nov/a? IZKORISTI 4.320+ MINUT (3 dni) BREZPLAČNEGA spoznavanja na ONA-ON.COM za vse nove uporabnike, ki 100% izpolnijo profil!

Že z nami? Vsi obstoječi uporabniki, ki imajo 100% izpolnjen profil, prejmete 4.320+ minut (3 dni) storitve “Lahko mi pišejo vsi” – za še več pogovorov!

BREZPLAČNO izkoristi protikoronski spoznavni paket!

Spoznavanje v času korone: Avdio Video zmenki so najboljši približek zmenkov v živo

Ker je druženje v fizični obliki omejeno, je nastala povsem nova potreba po video pogovorih, s katerimi uporabniki spletno dopisovanje nadgradijo in se s sogovornikom povežejo na bolj osebni ravni. Ena stvar je videti fotografije uporabnika in si z njim dopisovati, nekaj povsem drugega pa se je z njim videti in pogovarjati v tistem trenutku – kar ponuja video pogovor.

Avdio Video pogovori so najboljši približek srečanja v živo – prisotna je neverbalna komunikacija (gestikulacija, govorica telesa ipd), kar pomeni, da lahko sogovornika takoj ocenita ali je simpatija obojestranska in ugotovita, če je interes za srečanje v živo. Spletno spoznavanje bo tako še veliko zabavnejše, prihraniš si tudi čas, saj ne bo več “zmenkov na slepo”.

Tako se lahko na zmenku “dobita” kadarkoli, saj nista omejena z razdaljo in časom.

Najpomembnejše pa je naslednje: Avdio Video zmenki so varni. In to iz dveh razlogov – zaradi fizične razdalje in ker uporabniki za prvi bolj osebni stik ne rabijo razkrivati svojih osebnih podatkov, kot je telefonska številka – Avdio klici ali video pogovori potekajo znotraj ONA-ON.COM!

Ženske so končno prišle na svoj račun

Ker si samski želijo več dolgoročnih odnosov, zdaj prihaja tudi do poglobljenih pogovorov. Predvsem pri Avdio Video zmenkih je v ospredju kakovostna, poglobljena komunikacija.

Ni motenj, ki bi vplivale na spoznavanje (hrup ambienta bara, restavracije, spolnost je odsotna), zato se morata sogovornika posvetiti drug drugemu in se skozi pogovor dodobra spoznati.

Ženske so tako končno prišle na svoj račun. Moški so najpogosteje tisti, ki se želijo čim prej dobiti v živo, ženske pa bi se prej še malce pogovarjale. Zdaj imajo orodje in dober razlog, da se lahko. 🙂

Ali lahko rečemo, da bodo Avdio Video pogovori pripomogli k boljšim in dolgotrajnejšim zvezam, kljub odsotnosti fizičnega stika v začetni fazi spoznavanja? Če se bosta dodobra spoznala v klepetu in nato prek avdio klica in video pogovora, potem si upamo trditi, da bodo.

Seveda pa do zmenka v živo mora biti – ko bo situacija to omogočala in ko se bosta oba pripravljena srečati.

BREZPLAČNO izkoristi protikoronski spoznavni paket!

Ni komentarjev

Odgovori