Skrivnosti in triki, kako spoznati sorodno dušo

Se sprašuješ, kje srečati osebo za prijetno druženje, pohodništvo, ples ali celo partnerstvo?

Dnevi tako hitro minevajo, ko se ustaviš za trenutek pa ugotoviš, da sreče ali žalosti ne moreš deliti z nikomer. Vsakdo si želi nekoga, s komer bi gradil prihodnost, dosegal zadane cilje in se jih tudi veselil. Zakaj je tako težko najti nekoga, ki bi imel enake interese, želje in cilje, ki bi bil prijazen in čuten ter seveda ljubeč? Na neki točki nesrečnih naključij in neuspešnih partnerskih odnosov človek kar otopi in se zapre vase, da ne bi bil spet ranjen in razočaran.

Tabuji, priložnosti, ovire in strahovi

Včasih so se ljudje veliko več družili in to je bilo nekaj povsem običajnega in prijetnega.

Pa je res tako težko spoznati in srečati nekoga, ki si želi enakih stvari kot ti? V času naših staršev je bilo priložnosti za spoznavanje, v primerjavi z danes, neverjetno veliko. Ljudje so se srečevali na veselicah, pri maši, kulturnem ali športnem dogodku, na večernih plesih in seveda na raznih zabavah.

 

DruženjeRes je, včasih so se ljudje veliko več družili in to je bilo nekaj povsem običajnega in prijetnega. Danes pa velja, da smo večino časa v službi. Po drugi strani, ko danes zberemo pogum in se udeležimo plesa ali dogodka imamo občutek, kot da smo v centru pozornosti. Tudi tebe ‘nervira’, da te vedno sprašujejo: »Kako da si še vedno sam/a?

 

Velja tudi prepričanje, da je ob večerih možno srečati bolj kot ne moške in ženske, ki so že v partnerskem odnosu, a iščejo dodatno razvedrilo. Toda zakaj, še posebej samske ženske, ne zahajajo na različne dogodke? Odgovor se verjetno skriva v samopodobi. Morda v tem, da nimamo časa ali da se želimo zaščititi pred ponovnim razočaranjem.

Rešitev je v organiziranih družabnih srečanjih, kjer je za vse poskrbljeno.

Kaj pa spoznavanje na spletu? Izkušnje so različne – tako pozitivne, kot negativne. Dejstvo je, da želi vsak ugajati in nekateri zato prikrojijo resnico o tem, kakšni zares so. To je razlog, da sploh ženske ne zaupajo spletnim zmenkom in se težko odločijo za srečanje v živo.

Izkušnje so pokazale, da je rešitev v organiziranih družabnih srečanjih. V kolikor moški povabi na spoznavni dogodek, ki je vnaprej predviden in kjer je za vse poskrbljeno, ženska lažje privoli v srečanje.

Priložnosti za nova poznanstva in druženja

Verjemi, ni tako hudo, kot se zdi na prvo žogo. Veliko je samskih, ki so čudovite osebnosti in si prav tako kot ti želijo pristnih odnosov, družine in skupnega življenja.

Ljudje, ki so zadovoljni s seboj in so pozitivno naravnani, izjemno privlačijo.

Najpomembneje je, da je posameznik v osnovi zadovoljen v lastni koži. Da zna svojo samskost videti v pozitivni luči, vezo pa kot dolgoročni cilj. Zakaj ne bi šli v hribe ali teči ali na neko prireditev, četudi se tja odpraviš sam in si tako gradiš lastno samopodobo.

 

SpoznavanjeLjudje, ki so zadovoljni s seboj in so pozitivno naravnani, izjemno privlačijo. Kdor je nezadovoljen, jezen ali ima slabo samopodobo, to izžareva bolj negativno, kot si misli. Ljudje, ki so negativno naravnani, pa so sila neprivlačni.

Za boljšo samopodobo lahko poskrbiš s športno aktivnostjo ali humanitarnim delom. Ob tem pa lahko spoznaš čudovite ljudi, z istimi cilji ali celo spoznaš ljubezen. Drug način je vključitev v enega izmed društev ali skupin, ki izvajajo aktivnosti, ki te zanimajo. Tako imaš ponovno priložnost spoznati odlično družbo in se osebnostno razvijati. Osebe, ki jih je moč spoznati v takem okolju, so veliko bolj čutne, zabavne in iskrene.

Kako premagati strah?

Kaj pa, ko nimaš časa za dodatne tedenske ali mesečne obveznosti in druženja? Če si želiš v pristnem okolju spoznati ljudi, ki jih zanima narava, ples, glasba, živali ali podobne stvari, potem imaš možnost, da se pridružiš našim doživetjem za samske.

Spoznavni dogodkiZakaj so spoznavni dogodki super ideja tudi zate ali tvojo simpatijo? Spoznavni dogodki so vnaprej pripravljeni in namenjeni spoznavanju. Znotraj dogodka se sreča več oseb, kar omili začetno tremo. Z ostalimi, podobno mislečimi se tako srečaš v sproščenem in varnem okolju. V kolikor se tudi v živo lepo ujameta, potem se družita in zabavata. Če kemija ne steče, pa se lahko družita in spoznavata nove ljudi, ki so tudi prisotni na istem dogodku. Kaj ni to super?

Poskrbljeno je za čudovito vzdušje, animacijo, zanimive vsebine, običajno tudi hrano in pijačo. Na tebi je le, da se nam pridružiš. 

Sem mama dveh razigranih malčkov in partnerka čudovitemu moškemu, ki sem ga spoznala na portalu ona-on.com. Sem neumorna ljubiteljica narave, lepot in tradicije Slovenije, obožujem sladice in na sploh kulinariko. Za sprostitev rada vrtnarim in sem v krogu družine. Ob romantičnih filmih pa vedno potočim kakšno solzico. Zelo rada organiziram izlete in druženja tako za družino in seveda za poslovne namene (Vesela doživetja - www.veseladozivetja.si).

Ni komentarjev

Odgovori