Valentinovo je za samske povsem običajen dan, le dekoracija po trgovskih centrih je malce bolj rdeča in srčasta. Zelo verjetno je, da se bodo samski na praznik ljubezni lotevali svojih običajnih opravil. 

Če pa si samski oz. samska in bi na valentinovo vendarle rad/a nekaj drugačnega – saj je konec koncev praznik – pa lahko preizkusiš spodnje ideje. 

Pojdi na zmenek

Zakaj pa ne? 😀 Vse je rdeče, v zraku je ljubezen, povsod srčki – ozadje za ljubezensko zgodbo je pripravljeno. Zdaj pa rabiš nekoga, s katerim sploh iti na zmenek, a ne? Klikni TUKAJ, se brezplačno registriraj in na ona-on.com spoznaj simpatijo za valentinov zmenek.

Tudi Nala in Jure sta na zmenek šla malce pred valentinovim. Zdaj svojim prijateljem pripovedujeta svojo zgodbo o spoznavanju na ona-on.

Pojdi na zmenek s simpatijo iz ona-on.com – izkoristi BREZPLAČNI valentinov preizkus TUKAJ.

Na praznik ljubezni praznuj tiste odnose, ki jih že imaš

Na ta dan se ustavi in poglej, kdo je že v tvojem življenju in ga bogati samo s tem, da je. 

Imej daljši telefonski pogovor z mamo ali očetom ali kar obema naenkrat, pelji nečaka ali nečakinjo na adrenalinsko doživetje ali na “šoping” izlet (njegovi starši ti bodo hvaležni, ker bodo lahko sami praznovali valentinovo – brez otrok 🙂) ali pa povabi prijatelja na pivo, prijateljico pa na večerjo in dolgi ženski klepet.

Ostani doma, se razvajaj in zraven klepetaj z zanimivimi ljudmi

Včasih enostavno paše, da se malce razvajaš. Po službi si pripravi okusno večerjo (preizkusi recept, ki si ga že sto let nazaj videl/a nekje na Instagramu), nato se razvajaj s svojo najljubšo kopeljo (ali zelooo dolgim tušem, če nimaš kadi), potem pa uživaj v nečem, kar najraje počneš.

Med kuhanjem in razvajanjem pa ti lahko družbo dela simpatija, s katero klepetaš na ona-on. Povej simpatiji, kaj dobrega si skuhal/a, deli kakšno fotko, naj se razvije prijeten klepet, ki bo obema skrajšal teh 24 ur valentinovega. 

Klepetaj s simpatijo na ona-on – izkoristi BREZPLAČNI valentinov preizkus TUKAJ.

 

Kdo ve, morda pa se razvije čudovita ljubezenska zgodba, kot je od Katre in Gašperja: “Katro je k prijavi na ona-on povabila njena sestra, sam sem se prijavil zaradi zanimanja za način delovanja sistema. Bil sem tisti, ki je poslal prvo sporočilo Katri na valentinovo. Na zmenek sem šel edino s Katro, pred tem sva se pa dodobra spoznala prek različnih spletnih načinov komuniciranja. Na koncu je bil telefonski pogovor tisti zadnji korak za dokončni prestop iz virtualnega v pravi zmenek.”

Ni komentarjev

Odgovori