Nala & Jure ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Ona-on Video klic zanetil iskrico med Nalo in Juretom

Začelo se je s sporočili in video klicem

Prvi korak je pogumno opravil Jure. Napisal je prikupno sporočilce, ki je Nali vzbudilo zanimanje. Predvsem je pretehtalo to, da je Juretovo sporočilo izstopalo med ostalimi bolj povprečnimi sporočili.

Nekaj časa sta si pisala, se spoznavala preko teksta in se iz dneva v dan bolj razumela. Kmalu pa sta preizkusila tudi avdio-video pogovore. Ni prav dolgo trajalo, da sta si zaželela tudi srečanja v živo.

Ko sta se prvič srečala sta kar nekaj ur preživela skupaj ter se pogovarjala o vsem mogočem. Čeprav, kot pravita, je bilo sprva malo nerodno, sta se hitro ujela ter se sprostila v družbi drug drugega in uživala vsak trenutek. Kljub temu, da se nista poznala dolgo je med nama preskočila iskrica.

Kaj je pritegnilo Nalo?

Prva stvar, ki je Nalo pritegnila na Juretu je bil njegov smisel za humor ter način, kako sta se o vsem lahko pogovarjala. Bil je tudi zelo romantičen, kar je pri fantih dandanes redkost, pravi Nala. Pritegnila jo je seveda tudi njegova podoba in to kako se je ob njem počutila.

Sta se spoznala na ona-on? Na vaju čakajo lepe nagrade. ♥

Kaj je pritegnilo Jureta?

Jure je povedal, da je sprva pisal, ker se mu je Nala zdela zelo lepa in simpatična. Ko jo je boljše spoznal pa mu bila vedno bolj všeč tudi karakterno. Razumela sta se zelo dobro vse od prvega sporočila in kot je še povedal Jure, je kmalu vedel, da lahko postaneta veliko več kot dva znanca s spleta.

Srčki kar letijo

Kmalu sta postala par. Kljub temu, da sta se sprva dobivala le v parku, je bil vsaka ura, ki sta jo preživela skupaj, čarobna. Vsake toliko časa Jure preseneti Nalo s kakšno majhno pozornostjo in vedno daje vedeti, koliko mu pomeni (in seveda tudi obratno). Vedno si stojita ob strani in si pomagata v stiski. Verjameta, da bo s časom njuna zveza vse močnejša in lepša.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori