ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-nina-gasper

Ne dolgo časa nazaj sva se spoznala na portalu ona-on. Prvo sporočilo je poslal Gašper. Ni trajalo dolgo, da je dobil odgovor. In začela sva klepetati. Po začetnih klepetih na portalu sva si izmenjala Facebook in pogovor nadaljevala tam.

Klepeti so trajali ure in ure. Kmalu so dnevi postajali prekratki, da bi si povedala in izmenjala vse, kar sva si želela. Ugotovila sva, da imava polno skupnih interesov in da sta se končno našli dve osebi, ki sta si popolnoma enaki po karakterju in razmišljanju.

Dogovorila sva se za srečanje popolnoma brez obveznosti, vendar sva po urah in urah pogovora (prvi zmenek je trajal 11 ur) ugotovila, da sva en drugemu popolnoma naklonjena in se sprejemava takšna kot sva.

Sledil je še drugi zmenek, kjer sva se odločila, da stopiva na skupno pot, saj imava res ogromno skupnega in se že skoraj preveč odlično ujameva.

Prvič v življenju res oba čutiva, da je to to in že razmišljava o skupnih planih za prihodnost.

Večkrat si poveva, da še zdaj ne moreva verjeti, da je mogoče, da se najdeta popolna tujca in že po pogovoru ugotovita, da to ni tista ljubezen, pri kateri je na začetku vse rožnato, nato pa pride do razhajanja.

Prvič v življenju res oba čutiva, da je to to in kljub temu, da sva skupaj komaj toliko časa, naju ni sram povedati, da že razmišljava o skupnih planih za prihodnost.

Oba se zavedava, da bova na najini skupni poti prišla do določenih preprek, vendar veva, da jih bova s skupnimi močmi premagala ter vsem dokazala, da je v življenju kdaj potrebno tudi ‘tvegati’ in poslušati svoje srce ter se ne ozirati na okolico.

Dokončna potrditev ljubezni pa bi bila seveda poroka, na katero vsekakor ne bova čakala predolgo. Oba slediva motu: Vsak je svoje sreče kovač! 🙂

 


Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Za vajino zgodbo vama podarjamo lepe nagrade!

Želiva svoje nagrade!

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com? Povej jima, da ju čakajo lepe nagrade! Če nam “zrihtaš” zgodbo, dobiš nagrado tudi ti! 😉 Preberi tukaj.


Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori