Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Anketa Moja zgodba (#zgodbezneta), ki jo je izvedel največji slovenski spoznavni servis ona-on.com, razkriva, da se na spletu spoznava 49 % samskih. Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Zgodba:

Prvi sem sporočilo poslal jaz. Članica se je odzvala in prijazno napisala, da “nisem njen tip” in da se je odzvala bolj ali manj “iz vljudnosti”. Tudi sam sem se prijazno odzval, se zahvalil za hitro in iskreno sporočilo.

Potem pa sva si pričela dopisovati. Teme so bile vedno globlje in čeprav sva v času dopisovanja spoznavala druge osebe, sva se počasi in vztrajno zbliževala.

Dokler ni po približno dveh mesecih “kliknilo” obema, da bi se mogoče srečala in se v resnici pričela spoznavati. Poudarek je bil na spontani, iskreni komunikaciji, brez “skrivnosti”, prepovedanih tem.

In tako je še danes, približno mesec po skupnem “kliku”. Prvo sporočilo, ki sem ga omenil na začetku, je bilo pa pred približno tremi meseci ali malo več.

 

Preberi več zgodb z neta TUKAJ.

Ni komentarjev

Odgovori