Tjasa&andrazj-okrogel+stamp

Najina zgodba se je začela spomladi leta 2017, ko sva oba brskala po portalu in hrepenela po novih dogodivščinah. 🙂 Jaz sem se prijavila na portal zgolj iz radovednosti, še svoje fotografije nisem naložila, Andraž pa je portal uporabljal že kar nekaj časa.

Ker je bil tako radoveden, kako izgledam, mi je kmalu pisal za fotografijo, jaz pa sem mu prizanesla, ker se mi je zdel zelo prikupen. Povabil me je ven, vendar sem ga zaradi pomanjkanja časa dvakrat zavrnila, no, tretjič sva res šla na kavo – končno. 🙂

Počakal me je pred mojim faksom in hitro sva se zapletla v pogovor. Nisva rabila veliko časa, da sva ugotovila, da se med nama krešejo iskrice. Po treh zmenkih sva se odločila, da se podava na skupno pot.

Nisva rabila veliko časa, da sva ugotovila, da se med nama krešejo iskrice.

Brez pričakovanj, ker pričakovanja vedno prinesejo razočaranje. Skupaj sva se zabavala, kuhala, imela čudovite filmske maratone, zahajala v naravo, spoznavala najini družini in se z vsem tem imela prav čudovito.

Prišlo je poletje in nekega poletnega večera se je Andraž odločil, da stopi še korak naprej. Sredi najine gozdne jase je pokleknil in me zaprosil za roko.

Seveda me je pustil brez besed, zato so bile prve sekunde v pričakovanju odgovora malce stresne, saj sem morala resetirati svoja pljuča in najprej globoko vdihniti, potem pa sem kot iz topa izstrelila moj odgovor: “Ja, z največjim veseljem bom postala tvoja žena.”

Čas je spet tekel naprej, načrtovanje najine poroke sva želela pričeti takoj, ko bi nama finance dopuščale, nato pa sva se odločila, da ne bova več čakala. Če sva že vse delala s trikratno hitrostjo, bova pa še poroko izpeljala v naslednjih parih mesecih. 🙂 In sva jo res – najin poročni dan je potekal v dveh delih, 7.4.2018 je bila civilna poroka, 14 dni kasneje pa cerkvena.

Vsako minuto, ki jo preživiva skupaj, sva hvaležna, da sva imela priložnost doživeti to, kar sva doživela.

Vsako minuto, ki jo preživiva skupaj, sva hvaležna, da sva imela priložnost doživeti to, kar sva doživela. Nikoli nama ni bilo žal (in nama tudi ne bo), da sva delala velike in hitre korake že od samega začetka, saj sva oba zelo temperamentna in trmasta človeka, z zelo občutljivim in nežnim srcem, ki je ves čas hrepenelo po svoji boljši polovici.

Skupaj rasteva, gradiva najin odnos in skrbiva, da sta vedno prisotna ljubezen in spoštovanje. To je temelj vsakega zakona in zveze, brez tega ne gre.

Kljub temu, da sva velik blagoslov doživela že s tem, da sva spoznala en drugega in se medsebojno naučila ogromno, pa naju je razveselilo še čudovito bitje, ki se nama bo pridružilo oktobra 2018. Najina pravljica bo tako dobila še dodatno vrednost, midva pa že komaj čakava na vse, kar čaka na naju! 🙂

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

1 komentar

Odgovori