Moje ime je Nataša, in sem ekonomistka, ki je vedno živela za izzive sveta številk in analiz. Moje življenje je bilo polno delovnih dni in ambicij, a globoko v sebi sem čutila, da nekaj manjka. 

Potem sem na ona-on.com spoznala Tomaža. Njegove oči so me pritegnile že na začetku, saj se je zdelo, da ima neko posebno energijo. Po poklicu je podjetnik, zavedala pa sem se, da njegovo življenje ni nič manj razburljivo od mojega. Oba sva hrepenela po nečem, kar bi najino življenje napolnilo s posebnim pomenom. 

Ko sva si začela izmenjavati sporočila, sem hitro spoznala, da se skriva za Tomažem globoka in občutljiva duša. Pripovedoval mi je o svojih poslovnih podvigih in strasteh, jaz pa sem mu zaupala svoje sanje. Čutila sem, da sva si na nek način zelo podobna, kljub različnim poklicem. 

Po prvem zmenku več ni bilo poti nazaj

Najin prvi zmenek se je zgodil zelo kmalu po tem, ko sva se prvič povezala na ona-on.com. Šla sva v kino, a to je bil le začetek.

 

Po predstavi sva še ure in ure preživela v prijetnem klepetu. Tako sva se resnično spoznala, odkrila številne skupne interese, in od takrat naprej ni bilo več poti nazaj. Ta večer je bil prelomnica, ko sva se spoznala in začela graditi svojo skupno življenjsko pot.

Na najinem prvem zmenku sem spoznala človeka, ki je sijal od radovednosti do sveta in človeštva. Njegove zgodbe so bile tako navdihujoče, da sem se počutila, kot da poslušam junaka iz romana. Tomaž je vedno razumel, kako pomembno je iskati ravnovesje med delom in življenjem. 

Čas je mineval in rodila se je ljubezen

Čas je mineval, in najini odnosi so se poglobili. V njegovi družbi sem začela ceniti spontanost in svobodo, ki mi je prej manjkala. Najin odnos je rasel in nisem mogla zanikati, da sem se zaljubila. Tomaž je postal oseba, s katero sem delila svoje najglobje misli in čustva. 

Skupaj sva začela sanjariti o skupni prihodnosti, kjer bi združila najine poklice in strasti. In tako sva ustvarila svojo osebno ljubezensko zgodbo, ki je dokazala, da se prava povezava lahko rodi iz raznolikosti, podpore in skupnih sanj.

Pričelo se je na spletu, v resničnem svetu pa razvilo v nekaj čudovitega

Moje življenje je postalo polno smisla, ko sem spoznala njega, ki je postal moj sopotnik na tej nepredvidljivi, a čudoviti poti imenovani življenje.

Skupaj s Tomažem bi želela izraziti iskreno hvaležnost in priznanje za vaše delo pri ustvarjanju te čudovite platforme, na kateri sva se spoznala pred približno enim letom (12.11.2023 je bila najina 1. obletnica). 

Zdaj, po letu dni, je najina pot še vedno polna ljubezni, smeha in podpore. Vaša spletna stran nama je omogočila, da sva našla eden drugega in za to ne moreva biti bolj hvaležna. Vaše delo je omogočilo, da sva našla ljubezen, ki se še naprej krepi in oblikuje v resno razmerje.

Najina zgodba se je začela kot stik preko virtualnega sveta, vendar se je v resničnem svetu razvila v nekaj čudovitega. Platformo ona-on.com sva, z nekaj vmesnimi zamrznitvami profila, uporabljala manj kot leto dni, jaz približno 6 mesecev, Tomaž malo manj kot eno leto.

Hvala vam za vaš prispevek k najini sreči. Vaša spletna stran ona-on.com ima poseben prostor v najinih srcih, saj je postala most do najinega skupnega življenja.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori