Katja in Mišel-minNajina zgodba se je začela lani junija. Že v maju sem se prijavila na ona-on in klepetala s kar nekaj fanti. No, junija pa me je kliknil on, ljubezen mojega življenja.

Že po opisu in slikah je bil, no, mmm.

Izmenjala sva nekaj kratkih besed in potem ga ni bilo več. No, julija, ravno dva dni pred mojim podaljšanim vikendom na morju, me je ponovno kliknil in od tistega trenutka sva bila nerazdružljiva. Zjutraj še oči nisem odprla, sem bila že na telefonu. Dopisovala sva si vse do poznih večernih ur.

Ko sem šla s kolegico na morje, se je prav jezila name, ker je bil samo še telefon pomemben. Z Mišelom sva ugotovila, da imava oba za seboj dolgoletno zvezo, ki se je končala ob enakem času pri obeh in da imava zelo (kar malo zastrašujoče) enak pogled na svet.

 

Ko sem prišla z morja, je želel priti k meni v Ljubljano (on je namreč iz Maribora). Tisti vikend sem že imela plane, za naslednjega pa sem rekla, da se lahko vidiva. No, ko mi je povedal, da ima ravno tisti vikend doma oba fantka (štiri in šest let iz prejšnje zveze), sva se za prvič dogovorila za še en vikend kasneje.

Katja in Mišel_1-min

Kljub vsemu, je za tisti večer dal fanta mami v varstvo in se pripeljal k meni. Vso pot mi je tipkal, kako je živčen in da komaj čaka, da me vidi v živo. Ko sva se videla, me je od navdušenja kar objel in odšla sva v mesto.

Vse je bilo kot mora biti … zvezdice, romantika in on, več kot popoln. Ko sva se vračala k avtomobilu je rekel, da me bo namesto domov, odpeljal v Maribor. Sem rekla “ni šanse”, to ne gre tako hitro. No, je rekel, odloči se, greš prostovoljno po stvari in z mano, ali boš brez stvari in te bom kar odpeljal.

Pa sem šla 😉… Ob treh zjutraj sva se iz Ljubljane odpeljala v Maribor, v objemu zaspala za dve uri. Ob osmih sta že prišla sinova. Malo nerodna situacija, ampak to ni bilo nič. Čez štiri ure sem spoznala že mamo in očeta ter dva družinska prijatelja 😊.

To je bilo 28.7.2018 in to je dan, ko sem dobila svojo sorodno dušo. Vse naslednje vikende sva preživela skupaj. V septembru odšla celo na morje za dva dni. V decembru sem se preselila k njemu v Maribor, kjer sem si našla službo.

Za božička me je pod smrekico že čakal zaročni prstan. Srečna sem kot še nikoli! In za to gre zahvala tudi vam, ona-on.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori