Kako veliko poroko si želiš in kako na ona-on poskrbimo za to?

Gašper & Katra Vir: ona-on.com

Že res, da se na ona-on družijo samski vendar, ko to niso več, še vedno posredno ostanejo v naši družbi. Zakaj? Zato, ker skrbimo za naše pare, tudi po tem, ko ona-on zapustijo z razlogom ‘Hvala, ne potrebujem vas več, spoznal ali spoznala sem svojo ljubezen’. Tako so se na primer spoznali Sara in Žiga – dobitnika poroke 2015, Katra in Gašper – danes že starša in še vedno zaljubljena ter Romana in Marko – zmagovalca Najine zgodbe 2015.

najina-zgodba-poroka-ona-on-spoznaj

Vsak par, ki se od nas poslovi in odda svojo zgodbo, najprej peljemo na zmenek (v kino ali kaj podobnega). V okviru natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com vsakega nagradimo s prisrčno ona-on majčko, nekatere celo s prav posebnim doživetjem ‘Večerja na zajli‘ ali razvajanjem v ‘Sava Hotels & Resorts‘, en par pa s Sanjsko poroko. Ja res je – Sanjsko poroko, s svojo poročno svetovalko, pravljično obleko, slastno poročno torto in vsem kar spada zraven.

Kako do nagrade, če si samski ali v paru? Prva nagrada – torej ljubezen tvojega življenja, bo podeljena vsakemu ;). V nadaljevanju pa je naloga, da oddaš svojo zgodbo, kjer nam opišeš zgode in prigode vajinega spoznavanja – bolj kot je zgodba zanimiva več imata možnosti, da osvojita Sanjsko poroko.

Če še nisi v paru, pa malo razmisli, saj zagotovo poznaš par, ki se je spoznal na ona-on.com. Hitro jima sporoči, da poteka natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com, kjer lahko onadva sodelujeta, ti pa zanju glasuješ in prejmeš razvajanje v wellnessu.

Srečno!

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori