VIDEO: Zadnje valentinovo brez *iDEALnega* partnerja?

Kaj morate vedeti, da bo 2018 vaše zadnje samsko valentinovo, bom razkrila v sredo, 14. februarja, ob 11.30 na fb strani VSI KI STE SAMSKI.

Odmetavala si sneg, poleg tebe pa mož tiste iz drugega nadstropja. In si rekla: »Jaz vse to zmorem sama, saj partnerja sploh ne rabim!«.

Obe veva, da je srce tistih 10 minut bilo v čisto drugačnem, žalostnem ritmu in ti vrtelo drugačen film v glavi:

»Kaj bi dala, da bi jaz imela nekoga, ki bi mu bila toliko vredna, da bi zame 10 minut prej vstal, se cel zmočil in zgaral, zato da bi jaz v zasneženem jutru samo sedla v avto in bila pravočasno na sestanku, na katerega sem se pripravljala zadnjih 7 dni!«

To je občutek lastne vrednosti, lastne moči, zaupanja nekoga drugega vate, ki ti lahko pomaga občutiti le *iDEALni* partner. Samo tak partner v tebi vidi, kar celo ti sama dostikrat ne.

Si predstavljaš, da te točno takšen išče? Da si je zadal, da bo to njegovo zadnje valentinovo, ko je samski – pika amen!? Pravljice?  Tukaj je moja zgodba za dokaz, da so ‘pravljice’ resničnost.

Moj Mitja, ki sem ga našla na ona-on.com v 3 mesecih s svojo ‘metodo’ (takrat sploh še nisem vedela, da bo to ‘metoda, ki v življenja osamljenih nosi upanje in luč’;-) ), mi je povedal svojo zgodbo:

10 let je bil zagrizen maratonec, triatlonec, trikratni ‘iron man’, ki se je 3.1.2015 v sebi odločil: »Dovolj imam takega življenja! Želim si prave ženske, s katero bom imel družino in bo zmagovalka!«

Jaz, po drugi strani, sem se konec novembra 2014 odločila prekiniti zvezo, ki je ‘bila v redu’, ampak sem enostavno čutila, da tudi zame obstaja *iDEALna*! Taka, v kateri se bom počutila v celoti svobodno, podprto še posebej v najtežjih trenutkih, videno, enakovredno in hkrati sproščeno.

Nisva vedela, da se iščeva, a sva se našla. In najpomembneje: Če bi se začela iskati v katerem koli drugem obdobju, ne bi bila pripravljena drug na drugega, ne bi bila odločena, ne bi naredila, kar je potrebno, da se najdeva, ne bi se našla, ne bi imela krasnega sina, življenja v dvoje, o katerem sva sanjala.

Dokaz, da *iDEALni* partner obstaja za vsakega, ki se je danes odločil, da HOČE, da je to njegovo zadnje samsko valentinovo – če ga le hoče začeti iskati na način, ki je primeren letu 2018.

Kakšen je ta način – v 3 korakih, vam povem v webinarju Zakaj je zdaj najboljši čas, da si ustvarite idealno partnerstvo?

Priporočam vsem ženskam, ki ste odločene narediti, kar je treba, zato da se najdeta in ne le sanjariti o *njem*.

Če pa vam je predolgo čakati do valentinovega in ste že od včeraj absolutno odločeni stopiti v akcijo, ki ‘damam pritiče’ (;) ) ter pripravljeni ustvariti konkreten personalizirani načrt – korak po koraku – kako bi do njega lahko prišli, se prijavite na 45-minutni brezplačni telefonski ali skype posvet na www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet, kjer boste vse zapisano tudi dobili (pazite na pomemben povratni mail, ki ga dobite, ko se prijavite: v njem določite datum in uro posveta!).

V naslednjih dveh tednih so na voljo le še 4 prosta mesta, če želite, da je eno od teh vaše, se prijavite do vključno 20. februarja 2018.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori