Jana & Janez ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Na zmenek sta šla z misijo, da se bosta imela 'fajn'.

Sproščenost, sproščenost, sproščenost. Brez vnaprejšnjih pričakovanj. Pri obeh je bilo tako. No, ne čisto tako, ker sem dobila drobno darilce – Rafaelce.

Janez je Jani na prvi zmenek prinesel drobno pozornost.

Na prvo skupno druženje sva se oba podala z mislijo: ‘Greva preživet urco, dve z nekom, ki ga ne poznam, tudi, če ne bo ta prav/a’. Ne gre misliti na to, sva si dejala.

Kako je potekalo prvo druženje?

Pohajkovanje po mestu, klepetanje, malce lakote po dobri uri kolovratenja in postanek pred staro ‘oštarijo’, kjer sva si oba privoščila nekaj malega za pod zob. Hitro ugotoviva tudi podoben okus za prigrizek in vino. Klepet se razvija naprej. Po nekaj urah pa čas za razhod poln smeha, mali objemček in … vsak na svojo stran.

Seveda se tu ni končalo. Naslednjič sva se dogovorila za obisk mimogrede, ko se On vrača s poti. Dobil je prigrizek in kavico pri meni (ker je bilo že vse zaprto). Klepet nama je odkril mnogo skupnih interesov – wau, zanimiva sva si, si misliva oba. Oba podobno športno aktivna in razgledana. Ob razhodu objemček – oni ta stopljen ;).

Sta se spoznala na ona-on? Na vaju čakajo lepe nagrade. ♥

Začetek romantike

Dogovoriva se za izlet. S seboj vzamem malico za postanek na hribu … sediva, zazrta v dolino, družbo nama dela zahajajoče sonce. Sedim pred njim, On za menoj. Me objame. Se naslonim nanj. Me počasi boža po bedrcih (pa saj nima kam z rokama, ane) in sploh ne vem, kaj vidim tam v dolini. Najini glavi sta vedno bolj skupaj in sledi … počasi s čutjem utripanjem srca … najprej dotik ustnic, mali poljubček, ki se stopi v poljub. Kakoooo toplo, prijetno, nebeško …

No – tako je bilo. Zdaj je poljubčkov, poljubov, objemčkov, objemov, smeha, nagajivosti … za oba dovolj :). Po letu dni iščeva skupno domovanje, kjer bo vse to doma.

Sva starejša – drugače vrednotiva ljubezen. Ker je to ena sama hvalnica življenju. S pogledi, dotiki, sms-i… po večletni samosti.

Nasvet za vse, ki še iščete

Kaj naj rečem – pojdite na zmenek z mislijo, da se boste imeli fajn s komerkoli. In tako tudi bo – fajn. Vse ostalo v smeri morebitne ljubezni se dogaja potem samo po sebi. In potem se 1x tudi iskreno najde.

Res je, da nama je prav sproščenost dala možnost, da se razvije nekaj več. Prav mogoče bi bilo, da če bi bila miselno usmerjena, da greva na zmenek, ker iščeva ljubezenskega partnerja, da se to ne bi zgodilo. Oba sva si to povedala kasneje – itak :), da sva šla na zmenek kar tako, da bi nama bilo fajn in da bi si rada ogledala tiste predele mesta, ki jih ne poznava dobro. In sva šla raziskovat.

Vaša
Ona (60) in On (55)

Ps.: Aja, rafaelce pa Ona ima redno, čeprav ni sladkosneda 😉

Sta se spoznala na ona-on? Na vaju čakajo lepe nagrade. ♥

Ni komentarjev

Odgovori