VIDEO: Iskanje partnerja prek spleta se splača!

Ali kako ustvariti bolj trdno in bolj idealno ljubezensko zvezo.

“Ampak – jaz ne bom šla na ona-on! Saj pa nisem obupana!” Zveni znano? Ker na ona-on so sami obupani?

Jaz jih poznam kar nekaj (tudi sama sem med njimi), ki sem bila – ko sem se odločila, da si *iDEALnega* partnerja najdem, na vrhuncu navdušenja nad življenjem IN nad mano. Prav – oboževala sem vse, kar se mi dogaja (pa je bilo daleč od rožnate situacije, sploh z denarjem!)!

Študija iz konca leta 2017 pravi, da so zveze parov, ki smo to postali zato, ker smo se spoznali preko spleta, bolj trdne in trajajo dlje, kot zveze tisti, ki so se spoznali “offline”.

Ja, vem, kaj boste rekli – nejeverni Tomaži: “Obstaja tudi veliko takih, ki so čisto zlagani, ki iščejo samo ‘one-night-stand-e’, ki bodo izkoriščali, ki so po vrhu poročeni ali pa imajo še kako zvezo zraven najine!”

Veš, kaj je najpomembnejša razlika med online in offline zmenki in zaradi katere je študija prišla do takšnih rezultatov?

Ja, obstajajo. Če partnerja iščeš offline – takih ni? Se ti kaj takega ne more zgoditi?

Veš, kaj je najpomembnejša razlika med online in offline zmenki in zaradi katere je študija prišla do takšnih rezultatov? Odločitev, da boste možnost izbire izkoristile; v svoje dobro in s tem tudi v dobro vseh ostalih, ki živijo. Pika. Tako to je.

Zato je nastala zaprta FB skupina »Idealni na poti <3«, v kateri odslej vsak dan konkretni napotki in nasveti + darila in dodatni bonusi zato, da te spodbudim, da si svojo ‘ljubezensko usodo’ enkrat za vselej (in zagotovo prej kot v 365 dnevih!) popolnoma spremeniš. Da se najdeš z njim, ki te bo oboževal (ne samo želel, OBOŽEVAL!) – točno tako kot si! – in ti njega. Ker tak obstaja – če si se ti tako odločila.

Še vedno pa je lahko tvoja odločitev slaba in ti prinese samo solze, bolečino, razočaranja in nezaupanje. V 99% je takšna; ker izvira iz že predolgega globokega, z žalostjo prepitega hrepenenja po ljubezni, ki ni podprta s tvojimi srčnimi željami.

Če imaš občutek, da se vrtiš v začaranem krogu, da si ‘poskusila že vse in nič ne pomaga’, te vabim k ogledu spodnjega videa – da se naučiš najpomembnejšega (a največkrat izpuščenega) koraka na poti do svojega *idealnega* partnerstva! =)

Za tiste, ki imate to že pod kapom, pa se vam vseeno ‘nič ne premakne’: Webinar v petek, 03. avgusta ob 20.15 uri: *****MAGNETNI DATING PROFIL – 5 ZVEZDIC***** ali kako v ENI potezi do neustavljivo privlačnega “dating profila”, ki bo v tvojem **sanjskem partnerju** zbudil najbolj prvinski nagon, da te mora spoznati TAKOJ.

Vabljene tudi, da že v naprej pošljete tudi svoja vprašanja, povezana s to temo, na jerneja@idealni365.si (odgovorila bom v LIVE oglašanju in NE po mailu!).

Vaša,

Jerneja, zvezda Severnica na vaši poti manifestacije za vas **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Kako spoznati svojega **iDEALnega** življenjskega partnerja v manj kot 365 dnevih? Z brezpogojno odločitvijo in pametnim pristopom. Za podporo in vodstvo na poti pa se pridruži FB skupini »Idealni na poti <3« (velik + so tudi mesečna DARILA (v vrednosti več kot 228,99 €/osebo za veliko hitrejšo manifestacijo **iDEALnega**) ter številni DODATNI BONUSI 😉 Vabljene. =)

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori