Kar okoli 1.000 spoznavanja željnih samskih se je včeraj zbralo v ljubljanskem klubu Cvetličarna na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8: Escape Room v organizaciji portala ona-on.com in radia Antena. In vse to z namenom, da se naplešejo, pozabavajo in tudi koga spoznajo.

Kljub dokaj mrzlemu večeru se je pred vhodom že pred uradno otvoritvijo valila dolga kolona. Da pa čakanje v vrsti ni bilo preveč “hladno”, je čakajoče že ob 21h pozdravil kupid Ljubo, ki je bil zelo radodaren z objemi in poljubi.

Že pred vhodom so obiskovalci prejeli info letake z dogajanjem (da ne bi zamudili kakšne spoznavne igre 🙂 ), ob vstopu pa so Ljubovi pomočniki prav vsakemu dali balon in nalepko s statusom. Seveda je bilo največ takšnih, ki so nosili: Single, go get me! 🙂

BREZPLAČNA registracija na ona-on.com!

Cvetka se je tresla od Električne napetosti!

Spoznavanje, zabava in osvajanje – za to so poskrbele zabavne spoznavne igre. Ujemanje je poskrbelo, da so se na koncu našli pari z istimi interesi – kot nalašč za spoznati pravo osebo, kajne? 🙂

Jerca Zupan in Jean Frbežar (ter seveda ekipa ona-on.com) sta dvema obiskovalcema zrihtala Zmenek na slepo, Cvetka pa se je tresla od Električne napetosti, ki je stresala (ali bolje rečeno stiskala) roke obiskovalcev. Ki so se očitno tako radi držali za roke, da se sploh nisi želeli spustiti – tudi za nagrade ne! 🙂 Videe dogajanja si oglej na FB VSI KI STE SAMSKI.

Najbolj obiskala spoznavna igra večera je bil Escape room. Pari so skupaj reševali uganke in se morali spopasti z ljubljanskim zmajem ali pa se rešiti iz nevarnega mafijsko obarvanega ljubezenskega trikotnika. Klobuki, naglavni traki, sodi in drugi skrivnostni rekviziti so pritegnili marsikoga in postregli z novopečenimi pari.

Za lažje prebijanje ledu so tudi poskrbela Ljubova angelska sporočilca, ki so vsebovala izziv večera. Vsak je moral napisano prebrati simpatiji. Kar pa je bilo najlažje narediti na Spoznavalnici, ki je bila kot nalašč vedno polna potencialnih simpatij! Vse spoznavne igre so postregle tudi z lepimi nagradami naših sponzorjev.

najvecji-zmenek-na-slepo-v-slove-niji-8-escape-room-ona-on-com-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki (10)
Naredili smo najdaljšo kačo v Cvetki!

Naredili smo najdaljšo kačo v Cvetki!

Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8 je postregel z odličnimi nastopi! Povezovalca večera Jean in Jerca iz radia Antena sta predstavila strokovnjaka za govorico telesa Edvarda Kadiča, ki nam je dal nasvet, kako izkoristiti Zmenek na Slepo.

Skupina Joker je poskrbela noro vzdušje, ki prav nikogar ni pustilo ravnodušnega. Skupaj smo naredili največjo kačo, kar jih je kadarkoli bilo v Cvetličarni, seveda z Ljubom na čelu. Zabavna in narodna glasba je na plesišče spravila tudi najbolj sramežljive, nekateri pa so ob tem razkazovali svoje plesne gibe.

Poskrbeli smo tudi za posebno rojstnodnevno presenečenje – pevki in kitaristki skupine Joker Marijani je vse najboljše zapela vsa Cvetličarna!

Nipke predstavil Bejbo iz neta

Trenutno najbolj vroč reper Nipke je na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji priredil mini koncert. Po uvodnem komadu Noben me ne razume, nas je spomnil na komad Internet Girl, ki je bil predstavljen na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 7.

Slišali smo zgodbo Nipka in Urške, ki sta se spoznala prek ona-on.com – nadaljevanje zgodbe pa smo ustvarili vsi sledilci FB strani VSI KI STE SAMSKI!

Kaj se je zgodilo? Sta Nipke in Urška končno prešla iz virtualnega sveta in se dobila na prvem zmenku? Seveda sta se! 🙂 Komad Bejba iz neta razkriva, kako je njuno spoznavanje potekalo naprej.

Na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji brez plesa pač ne gre!

Za dobre plesne ritme je poskrbela že skupina Joker, malce plesne tekmovalnosti pa je med obiskovalci spodbudil Aleš Višček iz plesne šole La Bolita. Najprej smo se naučili nekaj plesnih korakov disco foxa, nato pa se borili za lepe nagrade! 🙂

najvecji-zmenek-na-slepo-v-slove-niji-8-escape-room-ona-on-com-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki (27)

A pravi boj se je odvil med Balonjim plesom! Balonji ples je ples, kjer mora vsak par čuvati svoj balon, da ga ne počijo drugi konkurenčni pari. Baloni so frčali, po Cvetki pa so odmevali zvoki pokanja – na koncu smo zmagovalca dobili brez poškodb.

Med obiskovalci tudi nekaj parov!

Med sramežljivimi nasmehi, dobrimi pogovori, iskrivimi pogledi in tudi strastnimi poljubi smo ujeli kar nekaj parčkov – našteli smo jih kar 30!

Če ti tokrat ni uspelo priti, poglej, katere dogodke še pripravljamoBREZPLAČNO se registriraj se tudi na ona-on.com, kjer boš lahko zanimive ljudi spoznaval/a vse leto in vsak dan v tednu!

Prihodnje leto pa se vidimo na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 9!

Odzivi udeležencev:

Rada bi se zahvalila vaši ekipi za včerajšnji žur v Cvetki in za morsko nagrado za plesno točko. ~ Polonca

Juhuhu, hvala za lepo žurko, ki je bila super! Tudi presenečenje z skupino Joker, ker smo slišali tudi domačo glasbo, kar je bila velika dodatna poživitev. Bilo je fajn! ~ Jože

V petek sem se udeležila ona-on eventa. Moje mnenje je, da je sama organizacija bila pripravljena zelo dobro, vzdušje je bilo naelektreno, glasba primerna. Prav tako so se prireditelji potrudili, da je bilo veliko različnih dogajanj, kjer se je lahko našel vsak posameznik. ~ Nataša

Bilo je super! ~ Ksenija & Adrijana

Si bil/a z nami? Veseli bomo tvojega mnenja o Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8 – zapiši ga pod komentarje. 🙂

Ni komentarjev

Odgovori