Na ona-on sem bil registriran slab mesec dni, nekaj puncam sem jaz kliknil GO/NO GO, nekaj jih pa je meni. Načeloma na profile brez fotografije nisem odgovarjal, vendar sem pri enem naredil izjemo. In prav ta je bil usoden, saj je to bila moja TINA.

daniel-martinaPreko portala sva si izmenjala telefonsko, mail, nadaljevala s par spoznavnimi e-maili ter nekaj SMS sporočili.

Že v enem tednu dopisovanja sva se dogovorila, da se dobiva na prvi spoznavni neobvezni kavi. Ker sva se pač dobila pozneje zvečer, kot sva prvotno bila dogovorjena, sem v SMS sporočilu napisal: “Ampak vedi, da ne bom dolgo ostal, ker zjutraj zgodaj vstanem”, pa sva vseeno klepetala do pol enih zjutraj.

Potem sva se dogovorila za drugo kavo, pa še tretjo in skupaj šla malo ven, pa še četrtič in postopoma sva se zaljubila, tako da nisva hotela biti drug brez drugega. Kar kmalu sva se dogovorila, da greva skupaj na izlet v Srbijo.

Zdaj sva že naredila plane za skupni dopust, že ta vikend greva spet skupaj na morje. Vsak trenutek, ki ga lahko, preživiva skupaj.

Razmišljava in večkrat se začneva pogovarjati tudi o skupnem življenju, vendar se tako resne teme še nimava poguma lotiti, ker nama je lepo, tako kot je.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori