V intervjuju nam je Aleksandra Josić med drugim zaupala, kako se je sredi ogromnega travnika v Medvodah znašel 250 kg težak klavir in kako sta se na ona-on.com spoznala vegetarjanka in velik ljubitelj mesa 😊.

Aleksandra, pred dnevi ste izdali novo pesem z naslovom Beautiful World. Kaj je glavno sporočilo pesmi?

Beautiful world je instrumentalno in harmonično gledano, en topel objem visokih vibracij in to mi vedno znova potrdi tudi kurja koža. Ko komponira, naš Rok odpre vse svoje čakre in se prepusti višjim silam, da so ob njem in da mu pokažejo čisto pot do pesmi.

Tekst je napisan za portal ljubezni – v mislih , besedah in dejanju 🙂 – kar nas podpira pri manifestaciji naših sanj, spoznavanju sveta in zakona privlačnosti.”

Za skladbo ste posneli tudi videospot – sredi ogromnega travnika v Medvodah. Kako ste tja prinesli tudi 250 kg težak klavir?

“Klavirček se že drugič druži z nami in je pomemben član KiNG FOO ekipe. Prvič je bil za skladbo Začaraj me naložen na prikolico in pripeljan v središče Ljubljanskega barja.
Tudi priprave za snemanje videospota Beautiful World niso bile romantične kot je pesem sama 🙂

Četrt tone težak klavir so iz toplega prtljažnika belega kombija nosile močno roke moškega dela naše glasbene skupine, pomagati je moral tudi naš zvesti tehnični vodja. Je pa bilo vse pozabljeno, ko je za magičnost videa poskrbela, poleg objema lučk, še rosa na klavirju. Veseli smo tudi, da je klavir preživel vso to vlago. :)”

Kako je sicer nastalo ime vaše skupine KiNG FOO?

Težko bi ljubezen spravila v eno definicijo ali formo.

“Tole je vedno vprašanje (in borba) v našem bendu :). Jaz nisem imela vpliva. 🙂 Sem pa slišala, da se je Rok pogosto hecal z kitajskimi besedami, da je Urška Majdič hodila na borilne veščine in tako je iz te juhice nastalo ime.”

V pesmi pojete »Please give me the power to love myself« (prosim, daj mi moč, da se imam rad/a). Kaj za vas sicer pomeni ljubezen?

“Težko bi ljubezen spravila v eno definicijo ali formo. Vključevanje, sprejemanje, dajanje, občudovanje … ljubezen čutim tam, kjer čutim mir.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“‘Crkljanje’. (cuddling) ^-^”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Obožujem trenutek, ko se spomnim biti hvaležna. Ne moreš se ustaviti pri tem, koga in kaj vse ljubiš.”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

“Eno je biti sam, drugo osamljen. Biti zadovoljen sam s sabo in v svoji družbi pa je najpomembnejše in omogoča veselje in mir. Takrat raziskuješ in se naučiš veliko, od vsega in vseh.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

“Odštekana zgodba. :)”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 29.000 pari in več kot 80.000 aktivnimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Eden mojih dragih bivših cimrov – sicer velik ljubitelj mesa -, je spoznal svojo krasno vegetarijanko prek spleta.

“V Srbiji bi rekli: ‘Lele!’ :)”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Poznam! Eden mojih dragih bivših cimrov – sicer velik ljubitelj mesa -, je spoznal svojo krasno vegetarijanko prek spleta. Sta neverjeten par.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Lahko izkoristim tale poseben refrenček ene od naših pesmi: ‘Galaksije zdaj bežijo, ko potujem, v tvojo dimenzijo, atmosfere se gostijo, v tvojih zvezdah moj planet, išče novi svet. Uoo …’ 🙂 “

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori