FOTO: V Cafe Fatal so se tkala nova prijateljstva

Tokratni spoznavni večer smo preživeli nekoliko drugače.

Pretekli petek je več ljubiteljev drugačnega, novega in zanimivega preživelo večer v Kavarni Union. Tokratni spoznavni dogodek je bil kulturno obarvan, a na povsem drugačen način.

Cafe Fatal je kavarna, kjer je možno vse. Vživeli smo se v različne like znanih avtorjev, kot so Jane Austin, Choderlos de Laclos, Emily Bronte, William Shakespeare in mnogih drugih ter na novo odkrivali usode njihovih znanih likov.

Obiskovalcev v Cafe Fatal ni bilo. Vsak udeleženec je imel svojo vlogo, ki jo je moral odigrati. Aktivni igralci so bili tisti, ki so znanim likom pisali nove zgodbe, a pasivni so bili tisti, ki so poskrbeli, da so se te zgodbe res iztekle točno tako, kot so se morale.

Zunanjih opazovalcev v Cafe Fatalu ni, zato je druženje potekalo v sproščenem vzdušju in v prijetni družbi.

Po “predstavi”, polni novih spoznanj, je marsikateri udeleženec ostal še na eni pijači – tokrat z novim prijateljem ali celo simpatijo! 🙂

Si zamudil/a? Pridruži se nam na prihajajočih dogodkih. PREVERI SEZNAM!

Novinarka in urednica Magazina ter vodja marketinga na ona-on.com. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori