[ RAZISKAVA ] Ona-On.com je storitev #1 za zmenke v S-LOVE-niji

Zakaj je ona-on.com prva izbira Slovencev, ki iščejo resno zvezo? Vsi zmenki na enem mestu.

Zmenki

Spletno spoznavanje samskih v Sloveniji (oglej si video)

1. Ona-on.com je največje spoznavališče samskih v Sloveniji (okoli 80.000 mesečno aktivnih);

2. Ona-on.com je uradno najboljši servis za iskanje resne zveze v Sloveniji (Raziskava Valicon, jan. 2020); 👑🔥

3. Ona-on.com je uradno najboljša desktop aplikacija v Sloveniji 2021, 2023 (Naj ‘login’ desktop App – WebSi prvak, 2021, 2023) in najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji 2018 (Naj Mobile App – WebSi prvak, sept. 2018); 👑🔥

 

Ona-on.com je najbolj iskan spletni servis za samske v Sloveniji
(Vir: Google Trends, podatki v živo)

 

 

4. Garancija na kontakte če nimaš dovolj kontaktov, uporabljaš ona-on.com brezplačno! Popolnoma brez tveganja;

5. Poljubno upravljanje z vidnostjoče ne želiš biti viden/a, vse dokler sam/a ne vzpostaviš kontakta, uporabljaj v nevidnem načinu;

6. Najboljši v varnosti, anonimnosti, zasebnosti in podpori uporabnikom (Raziskava Valicon, jan 2020); 👑🔥

7. In najpomembnejše: Več kot 29.000 uradnih parov doslej, številne poroke, resne zveze, partnerstva. 👑🔥

In, ker dobrega ni nikoli preveč…

Več tisoč eur dodane vrednosti v obliki članskih popustov in ugodnosti s strani izbranih partnerjev; 🔥🔥🔥

Številni članski bonusi (priročniki, knjižnica znanja, videolekcije, veščine spletnega spoznavanja in zmenkov v živo, brezplačno telefonsko svetovanje, ipd);

-> PREIZKUSIŠ LAHKO 100% BREZPLAČNO, BREZ OBVEZNOSTI!

* ONA-ON.COM dejstva in številke *

  • Najboljša namizna ‘login’ aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak 2021, 2023;
  • Najboljši spoznavni servis v Sloveniji (Valicon, jan. 2020)
  • Prvi in največji slovenski spoznavni portal za samske (od 2001);
  • Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji  – WebSi Prvak 2018;
  • Več kot 80.000 mesečno aktivnih iskalcev ljubezni;
  • 3-12 mesecev do pravega partnerja (5-10 zmenkov);
  • Več kot 29.000 ‘poslovljenih’ parov doslej!


Mlajši ona-on.com pari

Poišči ljubezen tudi ti!

Ona-on.com pari srednjih let

Poišči ljubezen tudi ti!

Ona-on.com simpatije v zrelih letih

Poišči ljubezen tudi ti!


Najina zgodba – Sanjska ONA ON poroka

Že res, da se pari poslovijo z izbrisom profila in pomahajo v slovo, vendar z njimi ostajamo v stiku. Vse pare nagradimo s 6-imi razvajanji v okviru natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com in enemu paru letno organiziramo gala poroko, spodaj video utrinki s Sanjskih ona-on.com porok.

Poišči ljubezen tudi ti!

Kaj pravijo raziskave?

Raziskava Zmenki in Spoznavanje med Slovenci je pred kratkim razkrila, kje se Slovenci najpogosteje spoznavamo in kje iščemo potencialne partnerje.

Največ Slovenk, ki so v zvezi, je svoje boljše polovice spoznalo na spoznavnem portalu, kot je ona-on.com, medtem ko so Slovenci, ki so trenutno v zvezi, svoje partnerke “našli” na zabavah. Samski Slovenci in Slovenci pa tisto “ta pravo” ali “ta pravega” iščemo na spoznavnih portalih in na zabavah. Več preberi tukaj.

Zabave ali spletni zasebni stiki?

Kateri kanal boš izbral/a za iskanje partnerja, je seveda odvisno od tebe. Veliko vlogo tukaj igra tvoja osebnost. Če si odprt človek, ki mu navezovanje novih stikov v živo ne predstavlja težav, potem boš lažje pravo ali pravega zase našel/a na zabavah, saj si po naravi takšen/a, da vsako prosto minuto preživiš med ljudmi.

Hitreje, ceneje, bolj enostavno in priročno – to so prednosti spoznavanja prek spleta.

Če pa si sramežljivi človek, ki se po dolgem delovniku najraje zlekne pred televizor ali računalniški zaslon, potem boš s pridom izkoristil/a to, kar ponuja splet – enostavno spoznavanje kar iz domačega fotelja.

Kar pa seveda ne pomeni, da oba prostora nista primerna za oba tipa ljudi – tudi sramežljivi lahko svojo sorodno dušo spoznajo nekje na veselici, tisti, bolj zgovorni, pa na spletu kjer kraljujejo zasebni stiki.

Zakaj moraš za spoznavanje izkoristiti zabave v živo?

Pomlad je tukaj, z njo pa številne veselice in plesi, tudi diskoteke so nam na voljo za iskanje partnerja. Zabave, kjer smo vsi sproščeni in uživamo v družbi prijateljev, so in niso dober prostor za iskanje partnerja. Poglejmo, zakaj.

Za:

zasebni stiki na spletu
Vir: Shutterstock

1. Tista iskra, ki preskoči le v živo: Na zabavi vidiš njega oz. njo in takoj lahko ugotoviš, da je med vama povezava – fizična privlačnost, ki vaju vleče skupaj. Ta povezava je tisto, kar se lahko zgodi le v živo.

Proti:

1. Ne veš, ali je samski/a: Ko vidiš njega ali njo in ti je noro všeč, pravzaprav ne veš, ali je samski oziroma samska. Ne veš, ali bo v trenutku, ko jo boš želel ogovoriti, zraven stopil njen mišičast fant, ki te bo grdo gledal. Ne veš, ali se bo njegovo dekle pričelo “vesiti” po njemu, samo zato, da ti pokaže, da nimaš kaj iskati v njegovi bližini.

2. Je precej drago: Ena noč je vsaj 20 evrov – ampak le v primeru, da res “šparaš”. Če greš v diskoteko, se lahko tvoj strošek nočnega izhoda hitro poviša na 100 evrov ali več. Saj veš, vstopnina in nato ena pijača zate, pa nekaj pijač za dekleta, ki vzamejo pijačo, tebe pa pustijo, pa še kakšno rundo plačaš prijatelju, ki je tvoj “wingman”. Za dekleta sicer je malce drugače, a še vedno je treba plačati vstopnino, vsaj eno pijačo in taksi domov.

 

3. Vzame več časa: Vsak dan pač ne moreš hoditi po zabavah, saj nimaš ne časa ne energije za to. Torej, na zabavo običajno greš v petek in / ali soboto in takrat je tvoja priložnost, da iščeš. To je 8 (ne celih!) dni v mesecu. Kar pa je precej malo, glede na to, da lahko prek spleta iščeš 24 ur na dan vse dni v mesecu.

4. Strah pred zavrnitvijo: Bojimo se je vsi, tako ženske kot moški, ampak moški jo najbrž občutijo pogosteje. In nikoli ni prijetno, ko te simpatija zavrne. Lahko pride celo tako daleč, da enostavno nočeš več pristopiti do ženske. Zakaj moški več ne pristopajo do žensk, si preberi tukaj.

zasebni stiki in prijatelji
Vir: Shutterstock

5. Vedno so zraven prijatelji: Redko kdaj se zgodi, da gre nekdo sam na zabavo. In ker so vedno zraven prijatelji, je toliko težje pristopiti in jo ali ga ogovoriti. Nikakor ne najdeš tistega trenutka, ko tvoja simpatija ni zatopljena v pogovor, nikoli je ne dobiš na samem, da bi jo lahko ogovoril/a. Kot smo že povedali, če si komunikativen človek, tudi prijatelji zate ne bodo predstavljali težave, če pa si sramežljiva oseba, potem pa zna to predstavljati izziv.

Spoznavanje, zasebni stiki in zmenki prek ona-on.com

Zakaj pa so spoznavni portali odličen prostor za iskanje pravega partnerja? In katere slabosti imajo? Jih sploh imajo?

Za:

1. Veš, da je tvoja simpatija samska: Na portalu ona-on.com se ti ni treba ubadati s vprašanjem, ali je tvoja simpatija samska ali ne. To veš zagotovo, saj je registrirana na ona-on.com, portal, kjer ljubezen išče več kot 160.000 samskih.

Zasebni stiki in kako spoznati simpatijo
Spletno spoznavanje je ceneje. Vir: Shutterstock

2. Je ceneje: Za mesečno članarino plačaš le 25 evrov, za neomejeno članstvo pa le 148 evrov. Se ti zdi veliko? Neomejeno članstvo ti ponuja neomejeno komunikacijo z vsemi uporabniki na portalu in to dokler ne najdeš pravega! Se ti še vedno zdi drago? 😉

3. Je hitreje: Ker tvoje iskanje poteka prek spleta, lahko s simpatijami komuniciraš kadarkoli in od koderkoli. Torej, nisi vezan/a le na petkove in sobotne izhode, ampak lahko spoznavaš tudi v torek ali četrtek, kadarkoli želiš. Zato gre lahko spletno iskanje hitreje. Čim najdeš tisto simpatijo, ki jo želiš spoznati bolje, pa se dogovorita za zmenek v živo.

 

4. Je enostavneje in bolj priročno: Ne rabiš si cel dan razbijati glave, kaj boš oblekel/a danes zvečer, ni panike, ker si ugotovila, da nimaš tistega laka za nohte, ki bi prav danes pasal k tvojemu izgledu in slabe volje, ker je prav danes tista srajca, ki bi jo hotel obleči, v pranju. Ko iščeš prek spleta, iščeš kar od doma iz postelje in v preveliki pižami. Tako enostavno je.

zasebni stiki na ona-on.com
Iskanje prek ona-on.com je enostavno in priročno. Vir: Shutterstock

5. Zavrnitev ni: Ti je nekdo všeč? Pošlješ ji / mu GO? ali vprašaš za zmenek in če ni simpatije, nikoli ne izveš, da je odvrnil/a ne. Tako te ne rabi več biti strah, da te bo zavrnila in lahko brez zadržkov sprašuješ, ali je za.

6. “Bojim se, da bi me kdo prepoznal.”: Na ona-on.com se ti tega ni treba bati, enostavno uporabiš Skriti način uporabe in nihče več te ne vidi. To ti da svobodo, da sam/a iščeš, brez, da bi drugi uporabniki našli tebe. Slednje pa zna imeti t.i. bumerang efekt: Če si skrit/a, potem te ne najde nihče! Zato priporočamo, da se ne “skriješ” – tako se ti bo več dogajalo in tvoje možnosti, da najdeš partnerja, bodo večje.

7. “Na spletu ne bom objavil/a fotografij.”: Si na Facebooku? Potem najbrž že imaš fotografijo objavljeno. Zakaj je torej ne bi objavil/a na ona-on.com? Če se res bojiš, da bo kdo tvojo fotko zlorabil, lahko uporabiš Zasebne fotografije. Te fotke vidijo samo tisti, ki jih dodaš med simpatije.

Proti:

1. Bodimo realni – spletno spoznavanje nima večjih slabosti: Morda mu lahko v slabo štejemo to, da sprva ni osebnega stika in torej morda manjka tista iskra, o kateri smo pisali zgoraj. Kar pa ne pomeni, da ne vemo, kako oseba na drugi strani izgleda – vsak resen uporabnik ima objavljeno svojo fotografijo. In po njej se že lahko odločimo, ali nam je ta oseba fizično privlačna ali ne.

Za katerikoli prostor spoznavanja in iskanja se boš odločil/a, povsod bo potrebno vložiti nekaj časa in truda, da boš spoznal/a pravo oz. pravega zase. Če si res želiš nekoga, ki te bo grel, potem je smiselno iskati povsod – nikoli ne veš, za katerim vogal jo / ga srečaš. 🙂

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori