VIDEO: Se lahko videvam z več osebami naenkrat?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka. Vprašali ste:

“Se lahko videvam z več osebami naenkrat?”

@ona_on.com Vprašanje bralcev: “Se lahko videvam z več osebami naenkrat?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @evaerpic ♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“V začetnem obdobju je normalno, da ste radovedni, da imate odprto držo, da spoznavate več ljudi hkrati in to povsem brez slabe vesti. Res pa je prav, da ste vedno iskreni v tem začetnem obdobju spoznavanja.

Se pravi, ne da zavajate ljudi, da jim dajete občutek, da so nekaj posebnega, na skrivaj pa se dobivate ali dopisujete še s petimi drugimi. Pomembno je, da ste že od začetka povsem iskreni.

Druga pomembna stvar je, da ko si z nekom želite poglobiti v odnos, ko se za nekoga zares odločite, da naredite vse, da ta odnos postane ekskluziven. Torej, od tistega trenutka dalje si ne dopisujete več z ostalimi ljudmi in date vsem jasno vedeti, da ste se odločili za eno osebo in da boste vso svojo pozornost zdaj namenili točno tej osebi.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še druge odgovore na vaša vprašanja TUKAJ.


Ni komentarjev

Odgovori