Unikatna in preprosta božična darila zanjo in zanj

Prazniki so zares tik pred vrati. A verjamemo, da še marsikdo med vami nima izbranih božičnih daril, saj vsi radi do zadnjega dneva odlašamo s takšnimi opravki. Imate pa simpatijo, ki bi jo radi osrečili z drobno pozornostjo in lepo besedo, a nikakor ne najdete primernega darilca?

Čisto razumljivo. Nekatera leta je idej polno in v trenutku vemo, kaj bomo nekomu podarili, drugo leto pa se mučimo z idejami in se nam ob vrtincu ostalih opravkov in hitrosti življenja, ki ga živimo, ne da več razmišljati, kaj bomo kupili. 

Naj vam na pomoč priskoči Metka iz Sanjskega šopka – v cvetličnem studiu zagotovo najdete kar nekaj zanimivih daril za predstavnike obeh spolov.

Kaj torej kupiti letos?

DARILA ZANJO

NAROČNINA NA ŠOPEK

Obožuje sveže cvetje, se rada razvaja in ji pogled na sveže cvetje polepša dan? – Naročnina na šopek bo popolno darilo zanjo. To ni le zgolj enkratno darilo, ampak lepa gesta, ki jo bo vsak mesec ali teden spomnila na vas. Izberite šopke, za katere veste, da ji bodo privabile nasmeh na obraz in ji polepšale še tako težek teden ali mesec. Da bo presenečenje še večje, ji prvi šopek podarite prav na božič. Že tega bo vesela, pomislite šele, kako bo vesela, ko bo na pragu našla še drugega in tretjega. 

SMREČICA LEPIH ŽELJA

Smreka ali jelka, torej neke vrste zimzeleno drevo je simbol božiča, še pred tem pa je bil poganski simbol upanja in veselja. Življenja so trenutno polna skrbi in hitenja, zato letos podarite smrečico lepih želja, s katero boste podarili upanje, veselje in lepe želje.  Smrečico lahko po praznikih enostavno posadite in vaši spomini na božič 2022 bodo v vašem vrtu ali balkonu rasli skupaj z vami in vašo družino.

VENČEK ALI ŠOPEK IZ SUHEGA CVETJA 

Niso popularni samo sveži šopki, v zadnjih letih so vedno bolj popularni tudi venčki ali šopki iz suhega cvetja . To je darilo, ki bo trajalo večno. Zakaj so tako priljubljeni? Ker so unikatni, večni in prijazni do okolja. Naj vam dom krasijo vse leto. 

DARILA ZANJ

Čeprav to težko priznajo, so tudi moški navdihnjeni z magičnostjo božiča. Tudi oni bodo več kot veseli malenkosti in dobre želje. 

OKRASNA OLJKA

Je ljubitelj morja in mediterana? Potem bo okrasna oljka kot nalašč darilo zanj. Njen vpliv na počutje je resničen, sama skrb zanjo pa ni pretirano zahtevna. Ima močno simboliko miru, trdoživosti in življenja, obenem pa simbolizira mir in je znanilka zdravja. 

MINI BOR LEPIH ŽELJA

Ker moški težko sprgovorijo o svojih čustvih in se neradi odprejo, bo mini bor lepih želja pravo božično darilo zanj, saj obnavlja čustveno energijo in vrača življenjsko radost. Naj bodo letošnji prazniki polni topline in ljubezni. Po praznikih ga ponovno posadite in spomini na boži 2022 bodo še nekaj časa rasli skupaj z vami in vašo družino. 

NAMESTO ROŽ – POŽIREK GRENKEGA

Ljubiteljem piva podarite zavit hmeljev zvarek. Preprosto darilce, a vendar tako izvirno, da bo pogrelo telo in celo obudilo spomine na vajine skupne dni.

Nekaj idej smo vam pripravili, sedaj pa hitro v akcijo, da ne boste na božič ostali praznih rok. 

Ni komentarjev

Odgovori