Simpatični Tim, ki se poleg vodenja ukvarja tudi z glasbo, nam je zaupal kaj počne v času karantene, kako se je njegovo življenje spremenilo v tem času ter namignil na številne novosti, ki nas čakajo, ko se vrnemo v ustaljene tirnice.

Zdravo Tim, hvala za pripravljenost na intervju. Najprej pa – ne morem mimo aktualne tematike ta hip – korona virusa. Kako sami gledate na celotno situacijo?

“Težko komentiram stvar oz. koronavirus iz strokovnega vidika, ker nisem zdravnik oz. stručko na področju epidemiologije, zato se raje vzdržim komentarja, kaj ta virus sploh je. Je pa dejstvo, da močno vpliva na vse nas in se za to generacijo piše zgodovina, o kateri se bodo učili moji vnuki, ”kako je koronavirus ustavil svet leta 2020”.

Dejstva so, da nekateri ljudje še vedno ne upoštevajo osnovnih navodil, po drugi strani pa slišim, da jih. Prepričan sem, da je nujno, da se ne širi, zato apeliram na vse, ki to zdaj berete, da ostanete doma, se redite in za svoje babice oz. rizične skupine ljudi poskrbite. 🙂 ”

Koliko in kako se je za vas spremenilo življenje (če se je)?

“Def. Že same izolacije se človek naleze, navadi. Občutek je malo nenavaden, kot da bi bil na dopustu, vsaj urnik je tak, ampak veš, da si ga še nisi zaslužil, ni še poletje. 🙂

Po drugi strani pa komaj čakam, da grem spet v akcijo, da grem na radio, da ljudje slišijo in vidijo, kaj ustvarjam. Če ne drugega, zdaj te dni ustvarjam vse za nazaj, kar nisem. 🙂 Psihično ne bom kaj dosti spremenjen, če bo karantena še dolgo trajala, bom pa fizično, če veste kaj mislim. 😀 ”

Pred kratkim je Tanja Kocman na svojem Facebooku šokirala oboževalce z novico, da zapušča radio. Kaj ste to spremembo doživeli vi? Jo boste pogrešali?

Se pa veselim dela, komaj čakam, če sem čisto iskren.

“Tudi sam se bil nekoliko presenečen. Ampak vsak stvar je za nekaj dobra. Prepričan sem, da je Tanja super punca, ki se bo v življenju dobro znašla, pa naj bo tako ali drugače. Vsakega posameznika pogrešam na svoj način.

S Tanjo sva preživela veliko lepih in tudi ”grdih” službenih ter družbenih trenutkov. Nič, kar ne bi drugi ljudje doživljali na delovnih mestih, tako da na nek način bo radio zelo drugačen, ko se vrnem nazaj. Se pa veselim dela, komaj čakam, če sem čisto iskren. Če sem pa že tako iskren, pa želim tudi Tanji, da ji uspeva še naprej, da bo uspešna, v kar ne dvomim, da ne bo. 🙂 ”

Ali vi ostajate na radiu? Boste jutranji program vodili sami ali se vam bo kdo pridružil?

“Ostajam na Hitradiu Center, seveda. Zaenkrat o programu težko govorim, saj moremo zadeve malo prespati in ta ”kriza” more čim prej mimo.

Definitivno pa že imamo par asov v rokavu, par odličnih idej, ki jih morate čim prej slišat in videt. Navsezadnje sta naša urednik David Irgolič in direktor Gregor Memedovič, ne samo lepa in pametna, ampak tudi sposobna 😀 (to sem napisal v upanju, da bosta prebrala in videla, kako sem jima pihnil na dušo).

Šalo na stran, jaz mislim, da je naš radio dejansko v odličnih rokah in se res veselim novih izzivov. Ali bom sam ali ne, težko rečem, na radiu v bistvu nikoli nisi sam. Vedno je tam super ekipa, ki ti stoji ob strani. Tako ali drugače bo veselo.”

Kaj sicer delate, ko niste na radiu?

“Uf … Delam res veliko stvari. Pišem glasbo, rišem, slikam, začel sem ljubiteljsko tetovirat, obožujem kuhanje, ekstremne športe – potapljanje na dih, motorne sani … Rad pomagam frendom. Doma imam tudi dva posvojena angleška hrta, Ozzy in Ringo, ki mi popestrita vsak dan. Obožujem, ko se lovimo po travnikih.

Da bom lahko svojim vnukom pokazal še kaj bolj pametnega od pametnega telefona, sva z očetom skupaj zidala moj vikend.

Zadnje čase sem tudi veliko časa z očetom preživel na Pohorju, kjer sva zidala moj vikend, seveda nisva zlagala zidakov, sva pa naredilo precej pohištva iz lesa, polagala izolacijo in na veliko debatirala …  Zakaj nisem preprosto vsega dal delat nekomu, čeprav bi lahko? Zato, da bom lahko svojim vnukom pokazal še kaj bolj pametnega od pametnega telefona. 🙂 ”

V drugem delu intervjuja pa, ker smo ljubezenski portal, sledijo nekoliko bolj ljubezenska vprašanja 😊. O vašem zasebnem življenju ni znanega veliko. Zdi se, da svojo zasebnost precej skrivate … ? Zakaj?

“Res je. Moje zasebno življenje je zasebno in ne javno, tako kot je mogoče od nekaterih oziroma to zelo radi pomešajo, ko gre za ”lajke in share”. Zdi se mi, da je to še edino, kar imam samo zase, tako ali tako javno veliko stvari povem o sebi ali celo pokažem. So pa stvari, ki jih želim imeti samo zase, ki jih ne želim deliti z nikomer, kaj šele z vso Slovenijo. 🙂 ”

Ali obstaja kakšna posebna ženska v vašem življenju?

“Da. MAMA. 😀 ”

Kaj za vas sicer pomeni ljubezen?

“To je vse. Je vsepovsod okoli nas, brez tega smo recimo samo bazilika, ki slej ko prej konča še na eni stvari, ki ne čuti ljubezni, recimo paradižnik in olivno olje.

To je zdaj bila ena ”kuharska”, lahko se potrudim z eno bolj globoko, recimo ljubezen je zame tisto, kar me naredi človeka in hkrati žival, tisto, kar me prizadene in hkrati tako osrečuje, tisto, ki boli in hkrati veseli, tisto, ki me ubije in hkrati ohranja pri življenju in tisto, zaradi česar se lahko odpiram in hkrati zapiram (s tem ne apeliram na favno in floro mojega prebavnega takta) … Lahko naštevam do jutri, brez ljubezni ni nič.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

“Enkrat sem se eni punci grdo zlagal, da bo zvezda v mojem novem spotu, samo da sem dobil njeno pozornost in da sva se morala dobiti ”v živo” na sestanku o ”spotu”, do katerega seveda nikoli ni prišlo.

Enkrat sem se eni punci grdo zlagal, da bo zvezda v mojem novem spotu.

Res, da sem na tem srečanju, gladko, zaradi treme pozabil na ta spot in se pogovarjal o vsem drugem, skušal biti največja faca na tem planetu, njej pa seveda nič jasno … Po eni uri mojega nakladanja sva vendarle prišla do teme spota, kjer se mi je seveda malo zatikalo… zato sem notorično začel naročati pijače … Lokacije svojega stalnega naslova ne bom pisal. Še morem kaj dodat? 😀 ”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50% Slovencev danes spozna prek spleta?

“Vem ne, bi si pa lahko mislil, da to ni nič nenavadnega, glede na to v kakšnih digitalnih časih živimo. Če dobro pomislim, sem velikokrat tudi sam postopal po podobnih platformah, s tem, da sem seveda osebo prej osebno poznal. 🙂 ”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 29.000 pari in več kot 80.000 aktivnimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Ko sem prebiral vprašanje v bistvu naprej da, potem ko sem pa dobro pomislil, pa ne. Zavedam se moči spleta.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Žal ne. Ali pa poznam, pa še ne vem. 🙂 ”

Kaj bi sporočili za konec sporočili uporabnikom ona-on.com?

“Tipi bodite gentlemani in ne razuzdani pohotneži. Bodite deci. Punce, bodite dame in delikatne rožice. Ne biti tipi. 🙂 Med seboj se spoštujte.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori