[VIDEO] Stvar, ki nikoli ne deluje in vzame preveč časa …

... a ti v 3 mesecih prinese idealnega partnerja =)

Ko si narediš ona-on profil, se še nič ne spremeni. AMPAK! Sprememba je očitna šele, ko začneš uporabljati ta profil (in vse, ugodnosti, ki jih prinaša) na nov način!

Moja zgodba

Leto 2015. Bila sem v postopku ločitve. Pravkar me je zadelo zavedanje, da sem po 9 letih sama osamljena. Spet. Da je pred mano tista doooooooolga vijugasta pot želje po družbi. Samotnih večerov. Spoznavanja. Ko ne veš kaj se bo izcimilo. Hkrati pa tako zelo ne želiš izgubljati časa, zato si takooooo zelo želiš biti všečen. Kar je takooooo zelo narobe in destruktivno na dolgi rok …

shutterstock_189882602-min»STOP!«, si rečem! »Zakaj ne bi tokrat poskusila drugače? Zakaj mora biti še enkrat tako, kot je bilo vedno doslej. Moški, ki lažejo, moški, ki se me sramujejo, moški, ki varajo morajo biti preteklost. Zakaj ne bi JAZ TOKRAT SPOZNALA mojega **IDEALNEGA**?«

 

Želiš, da tudi zate skupaj poiščeva idealnega partnerja?

 

Ta odločitev (in z njo v povezavi ostali, dobro načrtovani koraki) je vse spremenila. Danes sem prepričana, da če bi takrat opravila »1,2,3 * idealni* kviz« (ki ti natančneje kot vedeževalka pove, kako hitro si v resnici sposoben/na manifestirati svoje idealno partnerstvo), bi mi pokazalo, da še vsaj kakega pol leta ne. Vsaj, če ne bom nečesa spremenila.

Čas za spremembe

In zares – spoznala sem ga manj kot v 3 mesecih. Te zanima kako? Podrobnosti najdeš zapisane TUKAJ.

A k bistvu: v tistem trenutku sem se začela zavedati, kako zelo vesela sem. Vesela, da sem metodična, da sem vložila ogromno in financ in časa in energije v učenje osebne rasti in da imam tudi malo prirojenega talenta za vodenje. Zakaj?

Ker sem bila zaradi skupka vsega tega sposobna narediti načrt, ki deluje DANES – tudi na ljubezenskem področju! Takrat sem ga poimenovala: »Kako bom našla zase idealnega partnerja«

Začelo se je tako, da sem naredila prvi seznam, ki mu rečemo »Stvar, ki nikoli ne deluje in vzame preveč časa«.

Naredi seznam stvari, ki ne delujejo in vzamejo preveč časa!

Ki sem ga delala približno 2 tedna. Danes vem, da če bi imela nekoga zraven, bi ta seznam dokončala v dobri uri.

Ker »seznam, ki nikoli ne deluje in vzame preveč časa« – uporabljen pravilno, hitro prinese vse, kar si želiš. Tudi *idealnega* partnerja (in nič manj kot to!). Kako vem?

Prijavi se na delavnico 5 korakov do idealnega partnerja!

 

V slabih 3 mesecih sem spoznala svojega *idealnega*, s katerim imam danes krasnega sina in življenje, polno sprejemanja, prijateljevanja, skupnih trenutkov, skupnega veselja itd.

In zdaj vem: ti ne rabiš vseh ceremonij zadaj, kako seznam sestaviti in zakaj tako in zakaj deluje – ti ga samo izkoristi. Izpolni. Ker že obstaja. Približno različico najdete v »1,2,3 *idealnem* kvizu«

shutterstock_40343782-minNi treba, da traja dolgo. Samo odločitev je potrebna. In pogum zato, da jo sprejmeš – čeprav osebno ne poznaš nikogar, ki mu je taka odločitev že pomagala.

Način iskanja partnerja preko spleta je plastičen in brezsrčen. Ni pa nujno, da je tako! Uporabljen pravilno prinese najbolj srčno zvezo, ki postane dolgotrajna in ljubeča – ukrojena po tvoji meri! Preveri kako v spodnjem videu:

Tvoja,

Jerneja, zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije zate **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Zdaj-zdaj? Čez cca 6 mesecev? Nikoli? Če te zanima, kako dolgo še, da tudi ti spoznaš **idealnega** partnerja – če ne spremeniš nič, klikni na to povezavo in reši **1,2,3 *idealni* kviz**.

P.P.S.: za morebitne šoke ob rezultatih ne odgovarjam! ;- )). Kviz je namreč zelo globok in natančen kot vse, kar počnem. Dobiš ga kot darilo, če se prijaviš na brezplačne e-nasvete in promocijska obvestila (od katerih se lahko na koncu vsakega maila odjaviš) ali pa brez obveznosti po ceni 59,00€.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori