Sanjska ona-on poroka 2023: Za make-up poskrbi Urška Grošelj

Vizažistka Urška Grošelj je z nami delila nekaj nasvetov o ličenju. Z ličenjem se profesionalno ukvarja že več kot 10 let in v tem obdobju je kot vizažistka pridobila izkušnje z delom na televizijskih snemanjih, fotografiranjih in ličenju za gledališke predstave.

Letos je svoj izgled Urški zaupala nevesta Ana, ki je svojega partnerja spoznala na ona-on.com in se letos poročita na Sanjski ona-on poroki.

Kaj nam o ličenju pove Urška:

OSNOVNI MAKEUP TRIKI

Urška Grošelj ima z ličenjem večletne profesionalne izkušnje. Nudi poročno ličenje, dnevno ličenje, večerno ličenje in tečaj ličenja. Pri svojem delu uporablja profesionalne izdelke, dolgo obstojen puder pa nanaša v airbrush tehniki. In kaj nam svetuje pri vsakodnevnem ličenju?

Foto: Andraž Gregorič
  1. PRIPRAVA KOŽE

Negujte kožo vsak dan. Zjutraj in zvečer kožo obraza očistite z nežnim čistilnim sredstvom, nato nanesite tonik in kremo. Enkrat tedensko (in kadar se odločite za profesionalno ličenje) si naredite nežen piling obraza in nanesite vlažilno masko. Za uporabo pod ličili izberite izdelek z zaščitnim faktorjem, ki se hitro vpije in ni masten ali lepljiv.

  1. LIČENJE S ČOPIČI

Da si boste lahko hitro in efektivno uredili makeup uporabljajte čopiče. Z nekaj vaje je njihova uporaba zelo preprosta, vzdržujete pa jih enostavno z rednim čiščenjem z milom in vodo.

Foto: Andraž Gregorič
  1. PODLAGA

Dobra izbira za lahko podlago, ki se enostavno in hitro nanaša, so BB/CC kreme ali mineralni pudri v prahu. Uporabljajte jih v kombinaciji s korektorjem, ki ga nanesete na področje pod oči in na manjše nepravilnosti.

  1. OČI

Najbolj vsestransko uporabna je paleta za oči v nevtralnih rjavih barvah. Črno raje nadomestite s temno rjavo, saj bo delovala bolj naravno. Svetle odtenke nanesite v notranji kotiček očesa, temne v zunanjega in dobro zabrišite.

Foto: Andraž Gregorič
  1. USTNICE

Hitra rešitev za ličenje ustnic je obarvano olje za ustnice ali lip gloss. Za dnevni videz priporočam rožnati odtenek brez bleščic, za daljšo obstojnost pa uporabo skupaj s svinčnikom za ustnice.

  1. VEDNO V TORBICI

Brezhibno naličene in urejene, naj vas v vaši torbici vedno spremljajo trije izdelki: korektor, matirni puder in šminka. S temi ličili boste lahko vedno hitro osvežile makeup.

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori