“Potrebujem poročno obleko!”

Spoznala sta se in preskočila je iskrica… Po neštetih nepozabnih dogodkih, ki sta jih preživela skupaj, sta se odločila za skupno življenje… Rekla si: »Da!« <3

porocna obleka

Naslednji korak? Za večino nevest je to poročna obleka!

Verjetno se ti sedaj poraja ogromno vprašanj, kakšna obleka ti bo ustrezala, kako začeti z iskanjem, kje sploh iskati poročne obleke, … verjemi, ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled!

poročna obleka

Poročne obleke so načeloma krojene v treh stilih: oprijet kroj morske deklice, malo bolj klasičen A kroj in razkošen kroj princeske. Tako kot je unikatna prav vsaka nevesta, ima tudi vsaka obleka tisti ekstra detajl, ki jo naredi še posebej zanimivo – naj bo to čipka, kristali, hrbtni del, barvne aplikacije, … možnosti je skorajda nešteto!

Pravi kroj, ki ga iščeš, je tisti, v katerem se boš najbolje počutila in ki bo lepo poudaril tvojo silhueto. Za začetek iskanja poročne obleke je vsekakor dobro, da se naročiš na termin pomerjanja v tistem salonu, kjer si na spletu opazila največjo izbiro oblek po tvojem okusu.

Poleg pestre izbire je izjemno pomembna tudi kakovost in ohranjenost oblek. V salonu poročnih in svečanih oblek Sanjska obleka v Kamniku imajo največjo izbiro vseh krojev oblek po zadnjih modnih trendih. Pri izbiri pa ti bodo z veseljem pomagale izkušene in prijazne svetovalke.

Si želiš, da so ti pri izbiri tvoje bodoče poročne obleke v oporo tudi mami, priče, družice? Pripelji jih s seboj! A ne pozabi – poročno obleko boš nosila ti, zato mora biti v prvi vrsti všeč tebi!

Kaj pa, če bi med tem presenetili še mami ali pričo? V salonu Sanjska obleka se namreč lahko oblečejo tudi vse svatinje na poroki – od deklice, ki bo nosila poročna prstana do vajinih babic! Mali korenjaki pa se lahko oblečejo v frajersko fantovsko obleko z mini kravato ali metuljčkom.

poročna obleka

Verjetno si kot majhna deklica velikokrat sanjala o poročni obleki, v kateri boš kot prava princesa čarobno zakorakala proti svojemu ženinu. Te sanje so sedaj postale resničnost!

Zato je zagotovo pomembno, da se v obleki dobro počutiš, da si boš v njej všeč in da se bo pokazala vsa tvoja samozavest in lepota! To je tvoja prava obleka!

Ne boj se je rezervirati, če jo najdeš že v prvem salonu. Vedeti moraš, da je vsaka poročna obleka le ena, zato bo imela prednost tista nevesta, ki jo prej rezervira.

Bogata izbira oblek, kakovost, strokovne in prijazne svetovalke, ekskluzivne blagovne znamke, … to so le nekateri izmed dejavnikov, ki pomembno vplivajo na izbor tvoje sanjske poročne obleke.

Vse to in še več boš našla v salonu Sanjska obleka, kjer bosta skupaj s svetovalko izbrali čudovito obleko, v kateri boš zaljubljeno rekla »Da!«, ženinu pa priklicala kakšno solzico na oči. Preveri ponudbo na: https://www.sanjska-obleka.si/kategorije-oblek/porocne-obleke/

Če so ti njihove obleke všeč, jih pokliči na tel: 041577572 in se dogovori za termin, da se prepričaš o napisanem. Upamo, da najdeš svojo sanjsko obleko. 🙂

Ni komentarjev

Odgovori