Modni trendi za privlačno in moderno pričesko

Kakšne so zadnje modne smernice in s kakšno pričesko očarati na zmenku? Pogovarjali smo se s strokovnjakinjo, frizerko Branko Matić.

Najprej vas prosimo, da se nam predstavite. Opišite po čem bi se razlikoval vaš salon od drugih.

Ponudba naših frizerskih storitev je ogromna. Ukvarjamo se s profesionalnim ličenjem, preobrazbami, koloristiko, ter različnimi vrstami in tehnikami podaljševanja, kot so Microring, Hairweft, Tape In, Keratinsko podaljševanje, ter priložnostne Clip On in Tuopee. Sem zelo dober estet in improvizator.

Najbolje se izražam, če opazim kakšne pomanjkljivosti katere pogosto znajo biti tudi težak izziv, kar pa mi predstavlja največjo motivacijo za novo kreacijo in svetovanju stranki. Stalne stranke nam zaupajo ter nam dajo prostor da ustvarjamo, kar je za nas umetnike zelo pomembno.

Najbolj in najmanj priljubljene barvne variante

V našem salonu kraljuje Balayage v vseh toplih in hladnih barvnih prelivanjih. Tudi sama ga obožujem.

Najslabša barvna kominacija mi je črna s kakšnim rdečim pramenom. Že črna je agresivna barva s svojim umetnim leskom, ko ji dodamo še živo rdečo – še agrasivnejšo nastane zelo neokusna različica, sploh pa pri ženskah v zrelih letih ko jim moramo omiliti in osvežit podobo.

Od kod prihaja navdih za vaš način dela?

Moj navdih so Hollywoodske lepotičke. Dovolj je, če pogledamo nekaj najlepših žensk na svetu (Eva Mendez, Jessica Alba, Jennifer Lopez, Beyonce…) ter to, kar nosijo na glavi. Ženska naj bi zgledala zmerna, glamurozna, ženstvena. Gibamo se največ v naravnih tonih. Pri nas ženske v vsakem starostnem obdobju izgledajo kot prave glamurozne dame. Naše pravilo se glasi MANJ JE VEČ, tako kot pri ličenju kot pri barvah. Ko je vsega preveč, se izgled pokvari.

Opišite svojo najljubšo storitev

Popolna preobrazba. Tukaj se poigravamo s koloristiko, obliko frizure, ličenjem in včasih
podaljševanjem las.

Poročno ličenje in spenjanje. Na poseben dan, kot je poroka, mora biti ženska okusno urejena brez pretiravanja. Spenjamo na bolj enostaven, romantičen način. Pri ličenju pazimo na sorazmerje, če so ustnice močne barve, damo nežna senčila, ne pretiravamo. Nevestin videz naj bo svež.

Ličenje za abrahame. Ko si ženske v zrelih letih osvežijo podobo pri vizažistu dobijo tako lepo energijo, navdušenje, zasijejo. To so trenutki ko si rečeš OBOŽUJEM SVOJ POKLIC

Ni komentarjev

Odgovori