Danes pravi, da je celotna izkušnja v šovu izpadla nad pričakovanjem, roza srajce pa vseeno ni oblekel več nikoli. Predan mož in oče je blažen med ženami, saj ima poleg žene še dve hčerki.

Kako se je član narodno-zabavnega ansambla Unikat znašel v oddaji Znan obraz ima svoj glas?

“Še sam ne vem kako. Poleti so me klicali in povabili k sodelovanju. Najprej sem zavrnil, saj sem vedel, da bo težko usklajevati skupaj s službo, družino in ansamblom. Po prepričevanju prijateljev in ansambla pa sem se nekako odločil sprejeti. So pa baje dobili priporočilo od nekoga, ki me je slišal peti na veselici pop in rock glasbo.”

Foto: Matic S.

Od konca oddaje je minilo nekaj tednov. Gotovo ste se gledalcem vtisnili v spomin kot izredno prijeten, simpatičen ter nadvse talentiran pevec. Kako danes gledate na celotno izkušnjo? Katera preobrazba je bila za vas najbolj zahtevna?

“Celotna izkušnja se je izpeljala proti mojim pričakovanjem. Čeprav sem v samem štartu imel kar veliko pomanjkanje samozavesti, saj prihajam iz čisto drugačne scene. Za nekoga samo (*goveja muzka*).

Ko pa sem po nekaj oddajah videl, da me širša publika lepo sprejema in podpira, pa sem začel bolj z veseljem nastopati.

Zame je bila ena izmed težjih preobrazb Modrijani in Beatles – Help. Beatles zato, ker mi je bil totalno antipatičen komad, s katerim nisem mogel nič pokazati. Modrijani pa zato, ker so vsi pričakovali, da bo to zame čisto enostavno, ampak ni bilo čisto tako. Težko ga je glasovno emitirat, kaj šele gibalno. No, na koncu sem bil vesel, da se je izšlo.”

Edini problem je kopalnica, ker je vedno zasedena.

Kolikokrat ste od konca oddaje nosili roza (srajco)? 😊

“No, to je pa enostaven in kratek odgovor. NIKOLI!! Tudi za v prihodnje ji slabo kaže. 😊”

Doma ste blažen med ženami, saj imate poleg žene še dve hčerki. Kako se znajdete?

“Načeloma kar gre. Je pa res, da ko skupaj stopijo, me pohodijo. Edini problem je kopalnica, ker je vedno zasedena.”

Ste strog ali popustljiv oče?

Kolegi in žlahta pravi, da sem kar strog oče.

“Kolegi in žlahta pravi, da sem kar strog. Obema puncama sva s partnerko postavila meje in se jih poskušava držati. Tudi pri šoli se trudimo držati disciplino, da delajo sproti in tako dobijo navade za vnaprej.”

Kaj za vas sicer pomeni ljubezen?

“Hmm, težko vprašanje. Mislim pa, da je ljubezen spoštovanje, prilagajanje in skrb za ljubljeno osebo. Ko imaš otroka in družino mislim, da vsak ve, kaj to pomeni.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Definitivno moja partnerka Jolanda in moji dve hčerki.”

Kakšni so načrti za naprej, zdaj ko je oddaje konec? Kje vas lahko srečamo?

Foto: Matic S.

“Sedaj, ko je konec, se počasi vrnem k družinskemu življenju, službi in k nastopom z Unikati. Tja do marca smo veliko zasedeni z maturantskimi plesi, nato pa zasebni nastopi in veselice. Je pa tudi veliko zanimanje za zasebne nastope in presenečanja. V 90% si zaželijo Čoliča … 😊

Nekih načrtov nimam, saj sem bil že pred oddajo zelo zaseden. Prepuščam se toku. Če pride kakšna zanimiva zadeva, jo sprejmem.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50% Slovencev danes spozna prek spleta?

“Načeloma kar se tiče družbenih omrežij in raznih portalov sem zelo neaktiven, tako, da se nisem nikoli posluževal tega. Bi pa verjel, da je to v porastu in zelo aktualno za mlade. Mislim, da sem odraščal v malo drugačnih časih, ko še nismo tako aktivno uporabljali mobitelov in računalnikov.”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 29.000 pari in več kot 80.000 aktivnimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Vsem uporabnikom bi zaželel veliko sreče v iskanju ljubezni

“No, to mi je pa fascinantno. Sem tip človeka, ki ne bi nikoli iskal partnerja na portalih in družbenih omrežjih, tako, da mi je to res zanimivo.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Ja, en par pa res poznam, ki sta se spoznala preko spleta, mogoče celo preko ona-on.”

Kaj bi sporočili vsem uporabnikom ona-on.com?

“Vsem uporabnikom bi zaželel veliko sreče v iskanju ljubezni in da bi našli sorodno dušo na kakršen koli način.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori