Četrta Sanjska ona-on.com poroka je prav zares že tukaj! In kdo je par, ki bo letos svojo ljubezensko zgodbo okronal s Sanjsko poroko? To je simpatičen par, ki je skupaj stopil tudi na poslovno pot: Mateja & Brane.

Mateja in Brane sta se na ona-on spoznala pred 13. leti, od takrat do danes pa sta si skupaj ustvarila družino in imata skupno podjetje SNIP SNAP Professional. Zdaj pa bosta svoji zvezi dodala še piko na i – postala bosta mož in žena.

ljubezenske-zgodbe-ona-on-najina-zgodba (4)
Foto: Max Verderber

Kako se je njuna zgodba pričela in kako nadaljevala ter kakšen je njun recept za dober partnerski odnos, sta nam zaupala spodaj. Razkrila sta tudi zanimiv pripetljaj, ki se je zgodil tekom njunega spoznavanja. 🙂

Spoznala sta se na ona-on.com. Koliko časa sta bila registrirana, preden sta se našla?

Mateja: “1 mesec.”

Brane: “Nekaj dni.”

Kam sta šla na prvi zmenek?

Mateja & Brane: “Najino poznanstvo se je začelo ob kavici in dolgem klepetu.”

Kateri je glavni razlog, da sta se zaljubila?

Mateja: “Že, ko sva se spoznala, je v meni vzbudil zanimanje in občutek, da mi z njim ne bo dolgčas. Skozi pogovor se je odnos le poglabljal in čez čas sem se zaljubila. Takratno zaljubljenost lahko danes opišem z besedami, kot so medsebojno spoštovanje, sorodna duša, prijateljstvo, ljubezen.”

Brane: “Očarala me je s svojo lepoto in skozi pogovor sem spoznal, da imava veliko skupnega in da imava podobne želje in cilje.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Katere stvari obožujeta drug pri drugem?

Mateja: “Razumevanje, mirnost in urejenost.”

Brane: “Samozavest, ambicioznost in urejenost.”

Nam zaupata kakšen zanimiv pripetljaj tekom vajinega spoznavanja?

Mateja: “Ko je po dolgem času prišla na obisk znanka, me je vprašala, če sem že našla kakšnega fanta in sem ji odgovorila, da nič pametnega. In je rekla v hecu, da bi lahko že takoj preverila profil osebe na lunin.net tako, da vtipkaš podatke: datum rojstva, kraj rojstva, uro rojstva in se takoj izpiše profil te osebe.

ljubezenske-zgodbe-ona-on-najina-zgodba (2)
Foto: Max Verderber

Tako sva potem na hitro vtipkali moje podatke in se ob tem nasmejali, namreč opis je bil naravnost BP. 😊 Takrat sem ji v šali rekla, da bom ta zapis nosila kar s sabo, tako bo spoznavanje hitreje potekalo. 😊 In tisti, ki bo to naštudiral, je že »za poročit«.

Ko sva z Branetom en večer zopet na dolgo klepetala po telefonu, sem se spomnila: »Uuuu, kaj pa če ga malo na skrivaj preverim?« In sem ga med pogovorom začela spraševati o vseh potrebnih podatkih.

Mi je bilo pa zelo čudno, ko je vsakič vprašal: »Kaj pa ti?« In ko sem ga vprašala še po kraju rojstva in ko mi je zastavil vprašanje: »Kaj pa ti?« sem posumila, da nekaj ne štima in sem ga vprašala, če je na lunin.net. Odgovoril mi je z vprašanjem: »Ali si ti tudi?« Takrat sem si rekla: »Ooooo dijo, ta je za poročit!«”

Kako dolgo sta že v zvezi?

Mateja & Brane: “13 let.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Kakšen je vajin recept za vzdrževanje dobrega partnerskega odnosa?

Mateja & Brane:“Medsebojno spoštovanje, sprejemanje drugačnosti, pogovor.”

Kdaj sta vedela, da se želita poročiti?

Mateja & Brane: “Ko sva sprejela odločitev, da si želiva ustvariti družino.”

ljubezenske-zgodbe-ona-on-najina-zgodba (5)
Foto: Max Verderber

Imata kakšno zanimivo zaročno zgodbo?

Mateja & Brane: “Na Valentinovo sva preživela čudovit večer v kitajski restavraciji in takrat začela najino skupno pot. Čez pet let sva se prav tako na Valentinovo v isti kitajski restavraciji tudi zaročila.”

Vajina Sanjska poroka je prav res že pred vrati. Sta kaj živčna ali se veselita?

Mateja & Brane: “Seveda se veseliva. 😊”

Kako si predstavljata vajino Sanjsko poroko?

Mateja & Brane: “Dobra zabava in druženje s prijatelji, za katere je vedno premalo časa.”

Morda poznata še kakšen par, ki se je spoznal na ona-on.com?

Mateja & Brane: “Poznava. 😊”

Bi samskim priporočala uporabo ona-on.com?

Mateja & Brane: “Uporaba spletnega portala ona-on.com na lastno odgovornost! Namreč zelo verjetno je, da ne boste več dolgo samski. 😊”

Kaj bi svetovala samskim, ki še iščejo svojo ljubezen?

Mateja & Brane: “Verjemite, da nekje hodi čudovita oseba, ki si z vami želi preživeti preostanek svojega življenja.”


Bi se sanjsko poročila tudi vidva in sta se spoznala na ona-on.com? Delita svojo zgodbo z nami in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko 2019!

Bi se sanjsko poročila tudi vidva?


Ni komentarjev

Odgovori