Zmenki v decembru – Kje iskati simpatijo in kaj početi na prazničnih zmenkih?

Verjamem, da na svoji misiji iskanja pravega partnerja za resno zvezo delaš vse, kar je v tvoji moči, da ti “tisti pravi” ali “tista prava” čim prej pride naproti, ampak tukaj imam zate še nekaj predlogov, kako letošnji december narediti za svojega. Kje pričeti z iskanjem simpatije in kaj početi na prvem zmenku, da bo tudi tvoj december magičen?

Osnova decembrskega spoznavanja in zmenkov

December kar prekipeva od dogajanja – kamorkoli se obrneš, najdeš kup prazničnih dogodkov, naj bodo to praznične filmske projekcije, božično-novoletni sejmi, zimske športne aktivnosti in še in še in še. In še.

Zapomni si, vsi ti dogodki ti na tvoji poti do pravega PRAV NIČ ne pomagajo, če se jih ne udeležiš. Zato postani družbeni metulj. Pojdi ven. Po službi na pijačo v bližnji lokal. Ob vikendih na enega od ogromno dogodkov, ki se skoraj zagotovo odvijajo nekje v tvojem kraju. 

Izpili svoj profil za zmenke na ona-on.com

Ker se ti prav vsak dan pač ne da hoditi ven (in se raje zavlečeš pod toplo odejo na svoj kavč), ker mogoče z vsemi družinskimi večerjami enostavno nimaš časa iti na dogajanje (kjer dejansko lahko spoznaš nekoga, ki ni del tvoje ožje družine) in ker imaš rad/a več opcij, je tvoj naslednji korak, da se (če še nisi) registriraš na ona-on.com. 

 

Vzemi si čas, da izpolniš svoj profil (vse razdelke!) in dodaš svoje najboljše fotke (idealno iz tega leta). Ko tole imaš, pa razišči, kdo vse bi bil primeren za tisti prvi praznični zmenek. 

Poišči všečne osebe, jih nagovori (lahko tudi s kakšnim okusnim prazničnim humorjem), si z njimi dopisuj in skuj novoletne načrte. 

Skoraj zagotovo najdeš vsaj nekaj takšnih, s katerimi si lahko skupaj lepšate praznike vsaj s klepetom, vmes pa je lahko tudi kakšen ali kakšna, ki bo ogrel/a tudi tvoje srce, ne le prste.

Prvi zmenek v prazničnem decembru

Čestitam, spletni klepet se je obrestoval in zdaj si na poti na svoj prvi praznični zmenek! December sam po sebi ponuja ogromno opcij za prvi zmenek. Da ne bo vse le “kuhanček v centru mesta”, si lahko decembra privoščita še kakšno posebno aktivnost.

Drsanje

Je sploh kaj bolj romantičnega in hkrati zabavnega, kot je drsanje? V decembru drsališča najdeš v vseh večjih mestih, nakupovalnih centrih, obratujejo tudi športni objekti, zato ni bojazni, da ne najdeš drsališča v svoji bližini.

Obisk lunaparka

Čeprav ob besedi vrtiljak najprej pomisliš, da je to za otroke, pa je lahko takšen prvi zmenek zelo zanimiv. Dovolita si biti malce “otročja” – ko se sprostita, bosta smeh in pogovor prišla kar sama od sebe in odlično doživetje je zagotovljeno. Uživajta v lučkah in doživetjih, ki jih ponuja lunapark ali panoramsko kolo.

Obisk božično-novoletnega sejma

Mogoče te še čaka nakup daril za starše, tete, strice in vse nečake, nečakinje. Zakaj ne bi združil/a prijetnega s koristnim in svoje simpatije peljal/a na zmenek, kjer si ogledata, kaj zanimivega ponujajo božično-novoletne stojnice in zraven kupita še kakšnega darila. 

Nakupovanje daril je lahko tudi odlična iztočnica za pogovor – izveš lahko veliko o ljudeh, ki obkrožajo tvojo simpatijo ter ugotoviš, če se njene vrednote skladajo s tvojimi (recimo, ali je njemu oziroma njej družina enako pomembna kot tebi).

Dobri stari ogled lučk in srkanje kuhančka

Seveda ne smemo zanemariti dobrega starega recepta za lep decembrski večer – sprehod pod prazničnimi lučkami ob srkanju vročega kuhanega vina. Lučke bodo nahranile dušo in poskrbele za magičnost, vino pa, da se ogrejeta in sprostita.

Če bo zmenek potekal odlično in se bosta ujela, lahko vse zgoraj naštete aktivnosti združita.

Ni komentarjev

Odgovori