Zaljubljenost, strast in očaranost so vas zadele kot orkan, ko ste spoznali moškega ali žensko, ki je vstopil/a v vaše življenje in postal/a vaš ljubimec ali vaša ljubimka.

Čustva, ki jih gojite te osebe, so drugačna od tistih, ki jih gojite do vašega partnerja. Ko ste z ljubimcem, gorite od želje in edino, kar si želite, je, da bi ostali v njegovi postelji in se prepustili strastem.

Čeprav ljubite svojo boljšo polovico, že nekaj časa sedite na dveh stolih.

Postali ste obsedeni s to osebo, ne morete nehati misliti nanjo. Ko vas pogleda, vaše telo zatrepeta, kolena postanejo mehka, zardite. Ko spregovori z vami, vi ne veste več, kje imate glavo. Še vedno ste pod vplivom ljubezni, ki vas je udarila kot strela z vedrega neba. Kaj storiti, ko ste zaljubljeni v dve osebi?

Zaljubljeni v dve osebi

Občutja do novega moškega oz. nove ženske v vaši glavi povzročajo pravi kaos. Vašega partnerja sploh ne opazite več. Do njega se obnašate, kot da bi bil prozoren. Vse dni se sprašujete, ali je to, kar čutite do ljubimca, ljubezen – tista prava, dramatična, fatalna ljubezen, ki jo vi čakate že vse svoje življenje.

Priznati si morate, da še vedno gojite čustva do svojega partnerja, ki z vami deli svoje življenje. Stoodstotno ga imate še vedno radi, priznajte. A kako lahko vaše srce bije za dve osebi hkrati? To je vprašanje, ki vam ne da miru.

Ne mešajte stvari!

Skušajmo pojasniti stvari – vašega partnerja ali partnerko res ljubite. Trenutki, ki si jih delita, odlično medsebojno zaupanje in razumevanje, nežnost –  to so številna dejstva, ki govorijo, da gre za pravo ljubezen.

S tem novim pa – strast in spolna vzburjenost. Neverjetno vas privlači fizična sreča, ki jo on vnaša v vaše življenje. Popolnoma normalno je, da je občutje zaljubljenosti prisotno v vajinem odnosu. To pa verjetno ni ljubezen v pravem pomenu besede.

Kako se rešiti zmede v glavi?

Ne zapuščajte svojega izbranega življenjskega sopotnika, ne da bi o vsem temeljito premislili in se brezglavo podali v življenje z ljubimcem ali ljubimko. Resnično dobro premislite.

Ne zapuščajte svojega izbranega življenjskega sopotnika, ne da bi o vsem temeljito premislili.

Če strast, ki jo čutite, ne bo dolgo trajala … Kaj se bo zgodilo, ko se boste z oblakov spustili na realna tla in uvideli vse napake, ki jih ima vaš ljubimec? Ko boste odkrili, da ste zapustili napačnega?

Če se odločite, da boste še naprej živeli dvojno življenje, morate vedeti, v kaj se spuščate. Vaš partner ni neumen in lahko posumi, da ga varate, ljubimec pa lahko postane nestrpen in začne od vas zahtevati, da se odločite.

Kaj kmalu se lahko znajdete v trojčku, kjer bodo vsi nezadovoljni in trpeli. Tudi če ste rojena osvajalka ali osvajalec, kaj kmalu lahko padete v svojo lastno past …

Zato pazite, da ne boste precenili svojih sposobnosti, še posebno pa ne podcenjujte posledic zaradi vašega obnašanja. Vedite, da za vse, kar storite v življenju, slej ko prej tudi plačate. Tako se vam kaj kmalu lahko zgodi, da ostanete brez obeh – partnerja in ljubimca.

Iskreno se vprašajte o tem, zakaj varate

Veliko ljudi si omisli ljubimca, ko rutina in zdolgočasenost načenjata nekoč trdno zvezo. Če menite, da se je to zgodilo tudi v vašem odnosu s partnerjem, potem se odkrito pogovorita in naredita nekaj, da bo vaša zveza znova oživela.

Če pa so razprtja v vajini zvezi globlja, potem pa je situacija popolnoma drugačna. Morda pa bi bilo najbolje, če bi prekinili zvezo in se odločili, da greste svojo pot.

Je čas, da grem?

Ljubezenska zveza lahko tudi razkrije neko globoko in nepremostljivo situacijo/točko v vaši zvezi. Če odkrijete, da ste se znašli v tovrstni situaciji, potem je najbolje, da zberete pogum in prekinete.

Šele takrat poskusite ustvariti pravo zvezo z vašim ljubimcem oz. ljubimko ali pa se enostavno odločite, da boste pustili oba. Če se enkrat odločite, da se boste osvobodili stare zveze, ki je propadala, boste kmalu odkrili, da ste veliko bolj zadovoljni.

Ni komentarjev

Odgovori